Oyuncu laptopu önerisi

DeathAlpha

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bana bir oyun için laptop önerir misiniz?aklımda Acer Predator Neo 16 var veya Monster Semruk ama şu anda Monster kullanıyorum ve memnun değilim daha iyi bir önerisi olan var mı bütçen 100 civarı. Yurt dışındayım ve sürekli seyahat ediyorum bu yüzden laptop lazım

Son düzenleme:
Bence bu bütçelerde biraz daha beklenilmeli. Rtx 5000 serisi laptoplar yayginlasinca alınmalı.

Ama yine de bu bütçede gaming laptop çok mantıklı değil. Eğer yurtta yaşamıyorsaniz, 70-80kya masaüstü toplayıp geri kalanla macbook veya ofis bilgisayarı veya giriş seviye bir gaming laptop almak daha mantıklı

Bence bu bütçelerde biraz daha beklenilmeli. Rtx 5000 serisi laptoplar yayginlasinca alınmalı.

Ama yine de bu bütçede gaming laptop çok mantıklı değil. Eğer yurtta yaşamıyorsaniz, 70-80kya masaüstü toplayıp geri kalanla macbook veya ofis bilgisayarı veya giriş seviye bir gaming laptop almak daha mantıklı
Yurt dışında yaşıyorum ve sürekli seyahat ediyorum dediğin neo da 5070 var tam benim bütçemde o yüzden onu düşünüyorum

Merhaba, bana bir oyun için laptop önerir misiniz?aklımda Acer Predator Neo 16 var veya Monster Semruk ama şu anda Monster kullanıyorum ve memnun değilim daha iyi bir önerisi olan var mı bütçen 100 civarı.
100 civarına ne acer ne de monster alınır. MSI üst segment modellere göz atın.

Makedonydadayım ama Türkiye’den alıcam laptopu
Bu bütçelere çok saçma bir cihaz almadığınız sürece sizi pişman etmez. Üst segment cihazlar alabilecek bir bütçedesiniz. Şöyle düşünün. Siz porsche veya ferrari alabilecek olsanız bu araçların kronik sorunu var mıdır diye araştırır mısınız? sanmam. Ama ferrari alabileceğiniz parayla da fiat da almayın. MSI Vector veya ASUS ROG STRIX gibi modeller tercih edin. Eğer sistem özellikleri daha yukardaysa Gigabyte Aorus da olabilir. Ben şahsen bu bütçelere razer alır geçerim. Türkiyede çok kullanılan bir cihaz değil çünkü fiyatları çok fazla.

Merhaba, bana bir oyun için laptop önerir misiniz?aklımda Acer Predator Neo 16 var veya Monster Semruk ama şu anda Monster kullanıyorum ve memnun değilim daha iyi bir önerisi olan var mı bütçen 100 civarı. Yurt dışındayım ve sürekli seyahat ediyorum bu yüzden laptop lazım
Monster kullanıcısıyım ve hiçbir bariz büyük bir problem yaşamama rağmen asla monster önermiyorum ki sizin bütçenizde kesinlikle üstünde monster yazan bir modele bakmayınız bile. Daha düşük model bir msi bir daha iyi donanıma sahip bir monstercdan keskinlikle daha iyidir şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı