Oyuncu mağazası iade koşulları normal mi?

Kebab01

Hectopat
Daha fazla  
Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerekir. oyuncumagazasi.com olarak açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak görmediğimizden dolayı, monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık) vs. ve buna benzer tüm ürünlerin kullanılmadan iade almak durumundayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak içi kulaklık hadi neyse de diğerlerinde iade alıp markanın kendisiyle iletişime geçerek aralarında halletmeliler. Tüketici açıp bakmadan ne bilsin internette tanıtıldığı gibi çalışıp çalışmadığını? Ayrıca bazı sorunları da "Bu bir sorun teşkil etmiyor ürünün yapısı öyle" diyerek iade almayı da reddediyorlar, örneğin ölü piksel problemi gibi.

Var fakat keyfi iadelerde işi yokuşa sürerler. Internette incelemeler dolu. Almadan önce bakmak gerek.
İnceledim monitörü fakat bakış açısının görünümünü değiştireceğini kimse söylemedi. Ben fps oyunlarından çok biraz daha orta tempolu oyunlar oynuyorum ve monitöre dipten bakmak gerekiyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı