Ofisbazaar Power Gaming Oyuncu Ve Çalısma Masası - Fiyatı, Yorumları
Ofisbazaar Power Gaming Oyuncu Ve Çalısma Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu masayı aldım ancak kasanın konulması için yapılmış kısma kasayı koyarsak ısı farkı oluşur mu?![]()
Ofisbazaar Power Gaming Oyuncu Ve Çalısma Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sanmam fanların iyise sorun yok dewamBu masayı aldım ancak kasanın konulması için yapılmış kısma kasayı koyarsak ısı farkı oluşur mu?![]()
Ofisbazaar Power Gaming Oyuncu Ve Çalısma Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tozlanması sıkıntı değil temizliyorumEğer arkasını duvara dayamazsanız havalandırma konusunda bir problem olmaz ama yerde olduğu için çok tozlanır.
Tozlanması sıkıntı değil temizliyorum.Eğer arkasını duvara dayamazsanız havalandırma konusunda bir problem olmaz ama yerde olduğu için çok tozlanır.
Sağolun.Masayı direk duvara yapıştırmazsanız 2-3 derece fark eder diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.