Oyuncu masası önerisi

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Oyuncu masası almak istiyorum da, sizce hangisini alsam iyi olur? Masaya koyacağım şeyler bir monitor Gaming laptop ses kartım. Şu 3'ünden birini almayı düşünüyorum veya siz hangisini tavsiye ederseniz bunlara sığar mı iyi olur mu acaba?

Bütçeniz önemli bu konuda ancak 3. linkteki model çok sallanır gibime geldi aralarından birini alacaksan ilki çok kullanışlı görünüyor.

3.si çok güzelmiş bir de şarjlı LED ışık alıp kenarlara 1.deki gibi yaparsan tadından yenmez.

Hocam biliyorum da bana geniş ve büyük bir masa lazım attıklarım gibi 140M olmamalı çünkü bir monitor bir gamin laptop bir de ses kartımı koyuyorum ben masalara yetmiyor onun için lazım

Bütçeniz önemli bu konuda ancak 3. linkteki model çok sallanır gibime geldi aralarından birini alacaksan ilki çok kullanışlı görünüyor.

7 8 civarı yeter ki iyi ve geniş bir masa olsun sağlam bir şey arıyorum

3.si çok güzelmiş bir de şarjlı LED ışık alıp kenarlara 1.deki gibi yaparsan tadından yenmez.

O nasıl oluyor hocam

Böyle oluyor hocam masanın kenarlarına yapıştır kullan.

HOcam masaya sığan sığana. Ses kartını da monitör koluyla kullanırsanız alt kısmı müsait olur ve dilediğiniz şeyi koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…