Oyuncu masası önerisi

Kafam bayağı karıştı hocam arkadaş sallanır diyor 3 cüsüne 2 cisinimi alsam ne yapsam anlamadım.

Hocam masayı duvarın dibine itmezsen bir şey olmaz duvarın dibindeki parkeler şişiyor muydu alçalıyor muydu hatırlamıyorum ondan sallanıyormuş snrm istikbalden dolap aldığımda çalışan söylemişti.

Oo çok güzel hocam bu sizin gönderdiğiniz linkte olan masa mı?
Evet hocam. 140x65cm. Hem derinliği çok yeterli hem genişliğ. Ayrıca sağındaki dolap çok kullanışlı sol taraftaki ayak da tek parça ve arka kısımdan kablolama rafıyla birbirilerine bağlı olduğundan taş gibi. Sallanma falan asla olmuyor. Tek sorun masaya sıkıştırmalı monitör kolları ile pek uyumlu değil. EN iyisi duvara montelerden almak olacaktır sizin için.

Ben siyahla falan kapladım bazı kısımları. Masa baya eski. Deforme olmuştu zamanla.

knk bu masadan alcam nb h100 monitör standı alcam uyarmı acaba 8cm maç standın masanın arkası uyumlumu

knk bu masadan alcam nb h100 monitör standı alcam uyarmı acaba 8cm maç standın masanın arkası uyumlumu
Hocam şu anda 2 kollu H180 modeliyle kullanıyorum. Alt kısımda kablo rafı nedeniyle biraz dar olsa da elim menteşeyi döndürebilecek kadar girdi ve şu anda çok sağlam şekilde masa iki monitörü de taşıyor. Kolu alırken ben de hadi bir şansımı deneyeyim demiştim açıkçası. Olmazsa iade edecektim. Ama gerek kalmadı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…