Hangisi daha uygunsa size. Vatan'a falan gidin bakın orada boyutlarına.Peki 24 inç mi almalıyım 27 inç mi?
Hangisi daha uygunsa size. Vatan'a falan gidin bakın orada boyutlarına.Peki 24 inç mi almalıyım 27 inç mi?
Bence ideal olanı 24" ki kendim de 24" kullanıyorum. Büyük ekran seviyorsanız 27" de olur ama bence fazlası TV gibi olmaya başlıyorOyun oynamak için monitör alacağım, kaç inç alacağım hakkında bir bilgim yok.
34 inç bir monitör gördüm, hoşuma gitti.
Ben genel olarak PUBG oynayacağım fakat onun dışında piyasada olan neredeyse çoğu oyunu da oynayacağım.
Kaç inç monitör tercih etmeliyim?
Ayrıca kavisli monitör almalı mıyım?
Kavisli monitörler hoşuma gidiyor.
Bence ideal olanı 24" ki kendim de 24" kullanıyorum. Büyük ekran seviyorsanız 27" de olur ama bence fazlası TV gibi olmaya başlıyor![]()
Bana kalırsa 1080P için 24" alın. 27" ekranda 1080P olunca pikseller kolayca sayılabiliyor. 2K bir monitör alacaksanız da 2K farkını görmek için 27" monitör daha iyi olacaktır.24'' ile 27'' arasında kararsız kaldım, bir mağazaya bakmaya gideceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.