C5huso Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Yeni aldigim faremi kullanmadan alt kismini silmek istiyorum islak medille hafif sensor tarafini ve alt (kaymasini saglayan )tabakayi silsem zarar gelir mi? Yeni aldim ancak biraz fazla elden ele gecti. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2023
Yeni aldigim faremi kullanmadan alt kismini silmek istiyorum islak medille hafif sensor tarafini ve alt (kaymasini saglayan )tabakayi silsem zarar gelir mi? Yeni aldim ancak biraz fazla elden ele gecti.
K Kubilmoon Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 Fare yeniyse neden siliyorsun. Islak mendille silmeni gerektirecek ne olabilir
C5huso Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Kubilmoon dedi: Fare yeniyse neden siliyorsun. Islak mendille silmeni gerektirecek ne olabilir Genişletmek için tıkla... Ben biraz takintiliyim yeni urun aldinmi bizim ailede herkes inceler genelde
Kubilmoon dedi: Fare yeniyse neden siliyorsun. Islak mendille silmeni gerektirecek ne olabilir Genişletmek için tıkla... Ben biraz takintiliyim yeni urun aldinmi bizim ailede herkes inceler genelde