Oyuncu mouse, klavye ve mouse pad önerisi

Romeo00

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,

Yakın zamanda oyun için hem mouse hem de klavye almayı düşünüyorum. Aklımda şu üç ürün var:
  1. Razer Viper V3 HyperSpeed – Kablosuz oyuncu mouse
  2. SteelSeries Rival 5 – Kablolu oyuncu mouse
  3. SteelSeries Apex 7 – Mekanik oyuncu klavye

Açıkçası SteelSeries markasına karşı bir zaaf gelişmeye başladı ama mouse tarafında Razer Viper V3 HyperSpeed'e daha sıcak bakıyorum. Özellikle FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Klavye tarafında ise Apex 7 modelini çok beğendim, neredeyse almaya karar verdim diyebilirim.

Sizce bu kombinasyon (Razer mouse + SteelSeries klavye) mantıklı bir eşleşme mi? Yoksa bu fiyat bandında daha performanslı ya da daha uygun fiyatlı alternatifler var mı?

Ayrıca:

Sürekli şarj eden, wireless mouse ile uyumlu bir şarjlı mousepad tavsiyeniz varsa onu da çok merak ediyorum. Razer, Logitech veya 3. parti fark etmez.

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri alınmaz.

El ölçün ve tutuş şeklin nedir?
Toplam bütçen nedir?
Klavye için boyut tercihin nedir?
Mouse pad için boyutunu söyler misin ve Speed mi yoksa hybrid mi istiyorsun?
Şuan Rampage beyaz renkli bir mouse kullanıyorum el ölçümü bilmiyorum ama palm şekilde tutuyorum

Bütçe 4-5k olabilir ama daha uygun olursa daha da iyi olabilir cebime kalır
Klavye büyük istiyorum numlock tarafı olmalı

Speed veya hybrid farkı ne bilmiyorum ama sanırım klavye altı olan veya olmayan diyorsunuz fark etmez

Klavye olarak buna da bakabilirsin.

Teşekkürler

Hocam Razer para cukkalar Steelseries de farkı yok klavyesi zaten hiç alınmaz.
Klavye olarak büyük olmaması sorun olmazsa RK65 şuan indirimde, yoksa @soulsteal59 hocamızın dediği;

Mousepad olarak da Amazon'dan KlasseGear f/p olur.

Scyrox V6 8K Wireless Mouse

2.5k HyperSpeed mouse vermeyin yukarıdaki mouse tavsiye ederim kendim de Scyrox kullanıyorum aynı zamanda Darmoshark tavsiye edilmiş o da olabilir. Mouse pad olarak size kalmış tabii ki ama f/p istiyorsanız benim de tavsiyem KlasseGear olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…