Oyuncu Mouse Önerisi

Dostum Amazon'dan alıcağım elim küçük Razer'in mousunu alıcağım o zaman. Ya da başka 1 mouse bakacağım. G502'de olabilir.

Logitech'in hakkını yedirtmem millet Razer'dan aşağı kalır yanı yoktur. Ben G700s kullanıyorum tahsiye ederim.

Logitech G300S. Kendim kullanıyorum. Logitech tercihin olsun.

Hocam logitech alıcaksanız mümkün mertebe vatana gidin bi elinize uygun mu diye bir bakın içindeki sensörden şüpheniz olmasın mükemmel değiller ama asla yarı yolda bırakmazlar.

Dostum kaç kez söyleyeceğim Amazon'dan alıcağım. Vatan'dan değil Türkiye'den değil. Kullandığım mouse logitech memnun değilim.

Bende kaç kere söyleyeceğim. Almadan önce bi elinize uygun mu diye bakın sonra gidin isterseniz ekvatordan alın.

Bende kaç kere söyleyeceğim. Almadan önce bi elinize uygun mu diye bakın sonra gidin isterseniz ekvatordan alın.
Anladım hocam. Saten baktım Vatan'dan bütün Logitech ürünleri SteelSeries ya da Razer'i elime alacağım 1 mağaza yok burada bunu demek istiyoum dostum.

Vatan'da Razer ve Steelseries yok. MediaMarkt' ta bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…