Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 10 Haziran 2013 #1 50 lira civarında bir oyuncu mouse almak istiyorum. Ağırlıklı olarak fps tarzı oyunlar oynuyorum. Şöyle attığımı vurmamı sağlayacak, vurduğumu headshot yapacak bir mouse önerir misiniz?
50 lira civarında bir oyuncu mouse almak istiyorum. Ağırlıklı olarak fps tarzı oyunlar oynuyorum. Şöyle attığımı vurmamı sağlayacak, vurduğumu headshot yapacak bir mouse önerir misiniz?
A ayrıfatih Hectopat Katılım 28 Nisan 2013 Mesajlar 81 10 Haziran 2013 #2 Bütçeyi arttır VATAN COMPUTER - LOGITECH - G300 GAMING MOUSE - Mouse paranın hakkını veriyor. Kesinlikle bunu almalısın fare ve klavye de bana göre tek marka logitech.
Bütçeyi arttır VATAN COMPUTER - LOGITECH - G300 GAMING MOUSE - Mouse paranın hakkını veriyor. Kesinlikle bunu almalısın fare ve klavye de bana göre tek marka logitech.
Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 10 Haziran 2013 #3 ayrıfatih dedi: Bütçeyi arttır VATAN COMPUTER - LOGITECH - G300 GAMING MOUSE - Mouse paranın hakkını veriyor. Kesinlikle bunu almalısın fare ve klavye de bana göre tek marka logitech. Genişletmek için tıkla... Bu mouse' la attığımı vurur muyum?
ayrıfatih dedi: Bütçeyi arttır VATAN COMPUTER - LOGITECH - G300 GAMING MOUSE - Mouse paranın hakkını veriyor. Kesinlikle bunu almalısın fare ve klavye de bana göre tek marka logitech. Genişletmek için tıkla... Bu mouse' la attığımı vurur muyum?
A ayrıfatih Hectopat Katılım 28 Nisan 2013 Mesajlar 81 10 Haziran 2013 #4 O senin oyunculuğuna bağlı arkadaşım bir şey diyemeyeceğim.
R RamsesJX Kilopat Katılım 8 Şubat 2013 Mesajlar 568 10 Haziran 2013 #5 Hahahaha attığımı vururmuyum nedir ya
A ayrıfatih Hectopat Katılım 28 Nisan 2013 Mesajlar 81 10 Haziran 2013 #6 Aynen her şey keşke mause da bitse... Oh ne iyi.