FranKK Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #1 En fazla 150 TL sınırım var, kendi araştırıp tercih ettiklerim. A4 Tech Bloody V7MA. SteelSeries QCK Gaming Mousepad (Medium) Mousepad'e bu kadar para vermem doğru mu sizce? Sizin öneriniz nedir bu hafta içinde alıcam ikiliyi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2016
En fazla 150 TL sınırım var, kendi araştırıp tercih ettiklerim. A4 Tech Bloody V7MA. SteelSeries QCK Gaming Mousepad (Medium) Mousepad'e bu kadar para vermem doğru mu sizce? Sizin öneriniz nedir bu hafta içinde alıcam ikiliyi.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2016 #2 Mousepad olarak B-081 Bloody öneririm. Takım olur mouse ile.
E EBK Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 379 Yer Bem Beyaz! 20 Mart 2016 #3 Kinzu + Qck kat kat daha iyi olur senin için.
FranKK Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #4 JaroxJamaica dedi: Mousepad olarak B-081 Bloody öneririm. Takım olur mouse ile. Genişletmek için tıkla... Fiyatında bir fark yok fazla ancak SteelSeries gibi bir markanın ürünü varken neden bloody'nin ürününü alayım? EBK dedi: Kinzu + Qck kat kat daha iyi olur senin için. Genişletmek için tıkla... Hocam ben makrolu bir fare düşünüyorum sanırım Kinzu'nun makro tuşları yok.
JaroxJamaica dedi: Mousepad olarak B-081 Bloody öneririm. Takım olur mouse ile. Genişletmek için tıkla... Fiyatında bir fark yok fazla ancak SteelSeries gibi bir markanın ürünü varken neden bloody'nin ürününü alayım? EBK dedi: Kinzu + Qck kat kat daha iyi olur senin için. Genişletmek için tıkla... Hocam ben makrolu bir fare düşünüyorum sanırım Kinzu'nun makro tuşları yok.
E EBK Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 379 Yer Bem Beyaz! 20 Mart 2016 #5 FranKK dedi: Fiyatında bir fark yok fazla ancak SteelSeries gibi bir markanın ürünü varken neden bloody'nin ürününü alayım? Hocam ben makrolu bir fare düşünüyorum sanırım Kinzu'nun makro tuşları yok. Genişletmek için tıkla... 1 tane var ve kullandıkça makronun aslında gereksiz olduğunu göreceksin.
FranKK dedi: Fiyatında bir fark yok fazla ancak SteelSeries gibi bir markanın ürünü varken neden bloody'nin ürününü alayım? Hocam ben makrolu bir fare düşünüyorum sanırım Kinzu'nun makro tuşları yok. Genişletmek için tıkla... 1 tane var ve kullandıkça makronun aslında gereksiz olduğunu göreceksin.
DayleFusion Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #6 Logitech g300s + g240 önerimdir.
FranKK Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #7 Yorum yazan herkese teşekkürler, fiyat limitini arttırarak. Logitech G402 ve SteelSeries QcK alıcam
B BerkoLee Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 9 7 Ocak 2021 #8 FranKK dedi: En fazla 150 TL sınırım var, kendi araştırıp tercih ettiklerim. A4Tech Bloody V7MA. SteelSeries QCK Gaming mouse pad (medium) Mouse Pad'e bu kadar para vermem doğru mu sizce? Sizin öneriniz nedir bu hafta içinde alacağım ikiliyi. Genişletmek için tıkla... Çarşaflarda masalarda mouseye zarar vereceğine bir 20 TL verip mouse pad alman iyi olur.
FranKK dedi: En fazla 150 TL sınırım var, kendi araştırıp tercih ettiklerim. A4Tech Bloody V7MA. SteelSeries QCK Gaming mouse pad (medium) Mouse Pad'e bu kadar para vermem doğru mu sizce? Sizin öneriniz nedir bu hafta içinde alacağım ikiliyi. Genişletmek için tıkla... Çarşaflarda masalarda mouseye zarar vereceğine bir 20 TL verip mouse pad alman iyi olur.