Oyuncu odası için fikir

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar odam küçük ve dar özellikle kapının açıldığı kısımdaki kolon birçok şeyi mahvediyor odanın boyutlarını tam hatırlamıyorum ama aşağıya çizip atacağım buna göre hep beraber odamı düzenleyelim sizlere güveniyorum... Aklımdaki odada siyah ve mavi gibi hoş renkler birbirlerini tamamlayan renkler olacak odaya giren herkes başka bir dünyaya girmiş gibi hissetsin istiyorum bu arada söylemeden durmamak lazım bütçe oldukça kısıtlı stajda çalışıyorum aylık 5K alıyorum bunun bilgisini de vereyim.
Odanın hayali çizimi;

LED ışık alabilirsin. Raf alıp onlara kitap dizerek figür koyabilirsin aralarına. Güzel bir tema da portre veya tablo alabilirsin örnek olarak sevdiğin bir anime veya dizi karakteri olabilir. Odan nasıl bilmiyorum ama ben beyaz ve siyah renkleri seviyorum. Ucuza sahibinden yada trendyoldan vb. kitaplık alabilirsin orta boyutlarda.

Tavsiye için teşekkür ederim Temu'dan birkaç eşya almıştım sepet limitini doldursun diye bir LED almıştım zaten onu yanı sıra tablo ya da portreler nedense beni çok sarmıyor LED'li ışık kaynağı olanlar hariç kitaplık yerine de çeşitli koleksiyonluk alasım var oyun bıçaklarından oluşan bir koleksiyon nasıl olur ne kadar zorlar bilmiyorum ama daha detaya girecek olursak Unlostv'nin eski evindeki koleksiyonu aklınıza gelebilir benimki sadece duvarda olacak ve daha az olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…