Oyuncu olmak için ne gerekir?

Regalor

Decapat
Küçüklüğümden beri oyuncu olmak istiyorum ve yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Şehirimde pek imkan yok İstanbul gibi film çekimlerinin tercih edildiği bir şehirde yaşamıyorum. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı? 16 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin hakkında video çekerek ve CV falan... bunları ajanslara göndereceksin ve iş teklifi bekleyeceksin (muhtemelen gelmeyecektir). Sosyal medyada kısa film çekerek yükseleceksin ki seyirci kitlesi seni tanıyabilsin.
Başarılar. (Ben de zamanında kamera önünde çalışmayı denemiştim ama kamera arkasında iş bulabildim).

Kendin hakkında video çekerek ve CV falan... bunları ajanslara göndereceksin ve iş teklifi bekleyeceksin (muhtemelen gelmeyecektir). Sosyal medyada kısa film çekerek yükseleceksin ki seyirci kitlesi seni tanıyabilsin.
Başarılar. (Ben de zamanında kamera önünde çalışmayı denemiştim ama kamera arkasında iş bulabildim).
Hocam mesela Hasan Can Kaya, Mahsun karaca gibi isimler sosyal medyada tanındıktan sonra program,film işlerin girdiler yani bilmiyorum bende denerim ayrıca ajanslara göndermeyide deneyeceğim bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı