Oyuncu sistemi nasıl hızlı satılabilir?

AtaK07

Femtopat
Daha fazla  
Oyuncu bilgisayarım var ve acilen satmam gerekiyor ama belli bir fiyatında aşağısına düşmem gerekiyor. Letgo'ya da Sahibinden'e de koydum. Monitörü ayrı, kasayı ayrı, klavyeyi ayrı koyalı çok olmuyor. 5-6 gün falan ama acil satmam gerekiyor ve dediğim gibi belli bir fiyatında aşağısına düşmeme gerekiyor ve sınırdayım. En hızlı şekilde nasıl satabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?

Oyuncu bilgisayarım var ve acilen satmam gerekiyor ama belli bir fiyatında aşağısına düşmem gerekiyor. Letgo'ya da Sahibinden'e de koydum. Monitörü ayrı, kasayı ayrı, klavyeyi ayrı koyalı çok olmuyor. 5-6 gün falan ama acil satmam gerekiyor ve dediğim gibi belli bir fiyatında aşağısına düşmeme gerekiyor ve sınırdayım. En hızlı şekilde nasıl satabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?

Hocam Bende arabamı satmak için Sahibinden e para yatırıyorum öne çıkanlar ya da sponsorlular a koyuyor ilanı.

Öncelikle bize sistemi söylemelisiniz. Bir de Sahibinden'de hızlı satılması için ilanı öne çıkarma falan vardı diye hatırlıyorum parayla. 1 hafta 1 gün 2 gün değişiyor isteğinize göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı