ZlpFilee
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar ben elmas oyuncusuyum, her lane'de ustalığım var, ama genel olarak 670 bin civarı Vayne yani Adc Main'im.
Ben bir topluluk oluşturmak istiyorum, yani Whatsapp grubu.
Peki bu grupta neler olacak?
1- Saygılı düzenli bir aile ortamı
2- Kendine pre bulma şansı
3- Sohbet muhabbetler
4- Ara ara turnuvalar
5 - Ara ara çekilişler
6 - Beraber oyun oynama
Ve en önemlilerinden biri ise, grup sadece LoL hakkında olmayacak, tüm oyunlar olacak ve normal sosyal medya veya günlük hayattaki şeyler de konuşulacak, paylaşılacak olan bir aile ortamı istiyorum. Bunun gibi gruplar isteyen elbet vardır ve ben geleceklerine inanıyorum.
Ben bu grubu sürekli geliştirmek ve insan sayısını yükseltmek istiyorum. Temiz, güzel, mutlu, büyük bir aile istiyorum eğer siz de istiyorsanız, lütfen bana Whatsapp'tan ulaşın, gruba ekleyeyim sizi de.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim ve herkesi bekliyorum. İyi günler.
Whatsapp Numaram : 0541 356 22 04
Katılmak isteyen bana yazabilir, ismim Veysel.
Direkt grup linkini atmak istemiyorum, çünkü salak şaçma şeyler olmasını istemiyorum.
Admin'ler konuyu kaldırmazsa çok güzel olur.
Arkadaşlar ben elmas oyuncusuyum, her lane'de ustalığım var, ama genel olarak 670 bin civarı Vayne yani Adc Main'im.
Ben bir topluluk oluşturmak istiyorum, yani Whatsapp grubu.
Peki bu grupta neler olacak?
1- Saygılı düzenli bir aile ortamı
2- Kendine pre bulma şansı
3- Sohbet muhabbetler
4- Ara ara turnuvalar
5 - Ara ara çekilişler
6 - Beraber oyun oynama
Ve en önemlilerinden biri ise, grup sadece LoL hakkında olmayacak, tüm oyunlar olacak ve normal sosyal medya veya günlük hayattaki şeyler de konuşulacak, paylaşılacak olan bir aile ortamı istiyorum. Bunun gibi gruplar isteyen elbet vardır ve ben geleceklerine inanıyorum.
Ben bu grubu sürekli geliştirmek ve insan sayısını yükseltmek istiyorum. Temiz, güzel, mutlu, büyük bir aile istiyorum eğer siz de istiyorsanız, lütfen bana Whatsapp'tan ulaşın, gruba ekleyeyim sizi de.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim ve herkesi bekliyorum. İyi günler.
Whatsapp Numaram : 0541 356 22 04
Katılmak isteyen bana yazabilir, ismim Veysel.
Direkt grup linkini atmak istemiyorum, çünkü salak şaçma şeyler olmasını istemiyorum.
Admin'ler konuyu kaldırmazsa çok güzel olur.
Son düzenleyen: Moderatör: