Oyuncular İçin Klavye Mouse Set + Mouse PAD + Ses Sistemi(Hoparlör)

Burak_Dönmez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı satıyorum. Sırasıyla yazıyım ;

A4 Tech B2100 Gamer Klavye Mouse Set = 2 veya 3 ay önce alındı. Çok temiz kullanılmıştır. Hiç bir sorunu yoktur. İnternetten alınmıştır. Fatura, kutu ve fatura içeriği eksiksiz durmaktadır. Gayet iyi bir settir. Satış amacım farklı modellere yönelmek. Kutusuna kaldırdım, kutusunun içerisinde duruyor. Sıfır fiyatı 150 TL ve üzerinde bulunuyor. Fiyatı 110 TL'dir.

Steel Series QCK Medium Mouse PAD = 1 2 ay önce alındı. Çok temiz kullanılmıştır. Gameekstra.com'dan alınmıştır. Kutusu duruyor, fatura zaten verilmedi. Gayet iyi bir mouse pad'dir. Satış amacım farklı modellere yönelmek. Kutusuna kaldırdım, kutusunun içerisinde öyle duruyor. Sıfır fiyatı 45 TL'dir. Ben 30 TL'den satıyorum.

Logitech Z213 2+1 Ses Sistemi = Bir sene önce alındı, fakat elimde başka ses sistemi olduğu için 2 3 ay civarı kullanıldı sonra kutusuna kaldırılıp öyle kaldı. Kutusu, faturası ve kutu içeriği eksiksiz duruyor. Teknosa'dan 100 TL'den alındı. Temiz ve sağlamdır. Satış amacım elimde başka olduğundan dolayı kullanmamam. Sıfır fiyatı şuan 100 TL ve üzerindedir. Ben 60 TL istiyorum, indirim yoktur.

Şimdi arkadaşlar ürünleri sadece Sefaköy metrobüs durağına geleceklere verebilirim. Kargo gibi durumlar yoktur. Hepsi birlikte 190 TL'den verilebilir. Hepsini alacaklar oturduğum yere gelebilecek kişiler olması lazım. Klavye mouse set + mouse pad fiyatı ise 130 TL'dir. İyi forumlar.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 290
  • 1405411487889_.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG_20151115_162725.jpg
    851,6 KB · Görüntüleme: 401
  • 9.jpg
    780,6 KB · Görüntüleme: 349
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…