Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

• Evet

Oy: 11 22,0%
  • Hayır

Oy: 13 26,0%
  • Kız işlerine girmiyorum

Oy: 26 52,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Hiç yapmadım uğraşasımda yok açıkçası.

Oyunculara soruyorum, sevgili yapıyor musunuz yoksa insanlardan uzaklaşıp vakit buldukta oyun mu oynuyorsunuz? Oyun + tolgshow izliyorum, vakit buldukça oyundayım. Böyle ne kadar gider bilemiyorum, oğuz sasi yaşantısında dönmekten korkuyorum. Yaş 20, ilişkisiz yaşantımda maskülen sayfalardan ve kadına yönelik adalet sisteminden dolayı oyun dışı evlilik, sevgililik düşünemiyorum ve ileriye yönelik umutlu bakamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Kız arkadaş vs yapıyor musunuz?

Bilmem bir kez denedim olmadı 2 sene önce falan, sanırım bu işlerde iyi değilim. Bağlanan birisiyim, belki de saf sevgimi ona verdiğim için kaybetmiştim, yeni nesil çok değişik, 1-2 haftalık ilişkiler nasıl oluyor, anlamıyorum belki de bu dünyaya sevilmemek için gelmişimdir.

Bilmem bir kez denedim olmadı 2 sene önce falan, sanırım bu işlerde iyi değilim. Bağlanan birisiyim, belki de saf sevgimi ona verdiğim için kaybetmiştim, yeni nesil çok değişik, 1-2 haftalık ilişkiler nasıl oluyor, anlamıyorum belki de bu dünyaya sevilmemek için gelmişimdir.

Aynısı, lise sonda 1 haftalık yarabandı oldum. Devamını getirmedim, kız işleri bize göre değil galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı