Oyuncular Windows 10’dan 11’e geçiş yapmak istemiyor!

W11'de boşta RAM kullanımı %76 iken sanal makine RAM'den dolayı hata veriyordu. Her yöntemi denedim ama olmadı. Başkarim dedim yiğidin harman olduğu Windows 10'a geri döndüm bu sabah. Boşta RAM kullanimi %26

Windows 11'e gecmeden once bayagi tereddut ediyordum. Gectikten sonra fark ettim ki cok daha performansli calisiyor. Oyunlardaki performansta artis gozlemledim. Dizayni da cok hos olmus. Geceli 1 ay oldu asagi yukari.

Windows 10 elbette en çok kullanılan işletim sistemi olduğuna şaşırmamak lazım. Sonuçta oturmuş ve hatası neredeyse olmayan bir işletim sistemi. Ancak, yeni Windows sürümünde aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Windows 10 desteği yavaş yavaş bitmeye doğru gelirken Windows 11 artması gerçeklişir. Windows 11 tasarım dışında pek tatmin etmedi beni. İlk kurduğum zaman hesapla alakalı sorunlar yaşamıştım. Ve format atmak zorunda kalmıştım. Madem böyle sorun yaşadım elbette Windows 11 geri yüklemem saçma olurdu. Tabii o zamanlar daha yeni çıktığı için bu tarz sorunlar normal. Ama bu zamanlarda kullanan arkadaşlar hale sorunları olduğunu belli ediyor.

şahsen ben Windows 7 gibi desteği kesilmediği sürece Windows 10 kullanmaya devam edeceğim 2 seneye 1 işletim sistemi değiştireceksek işimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…