Oyuncumagazasi.com alışveriş deneyimi

Ehli_KeYf

Megapat
Makaleler
8
Yer
İzmir
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. 31.01.2022 tarihinde saat 16.51'de Oyuncumagazasi.com sitesinden G.Skill Ripjaws V 16 GB (8x2) 3600MHz CL18 DDR4 RAM kitini sipariş verdim. Ürün 01.02.2022 tarihinde Ankara'dan Sürat Kargo ile İzmir'e yola çıktı. Kargo 02.02.2022 tarihin de saat 11.30 sularında elime ulaştı. Paketleme ye gelirsek kutu içinden ürün ve faturası çıktı. Havalı poşet vs. yoktu. Paket içinde boşluk olduğu için paket üstten biraz ezilmiş olarak geldi. Neyse ki üründe herhangi bir sıkıntı yoktu. Kısacası ürün elime 2 gün içerisinde sağlam bir şekilde elime ulaştı.
Ürün linki: GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram - Oyuncu Mağazası

Teşekkürler benimde arkadaşım razer viper mini almıştı buradan 3 gün içinde sorunsuz ulaştı kargosu. (Kutuya kötü şeyler yaşatmışsınız gibi xd)

Kutunun durumu bayağı iyi
Ben kargoyu teslim alırken muhtemelen kargocu abinin beklemesini içerik kontrolünü yapardım kesinlikle. Bayağı şüpheye düşürüyor beni. İncehesap'tan alışveriş yapıyorum genelde. Hiç boyle bir durum gormedim açıkçası

Vay be öyle kargocu abiler mi varmış? Bana denk gelenler, kargoyu suratıma fırlatıp kendileri de bir anda yok oluveriyorlar.

Aslında bizde de öyle ama yurt içi kargoda çalışan abi binanın temizlik görevlisi aynı zamanda. Rica ediyorum bina ile ilgilenirken hallediyorum hemen. Büyük artısı var oturduğum binanın
Aynısı, hiç bir zaman bir kargocu ile konuşamadım bile kargoyu fırlatıp asansöre binip kaçıyorlar.
Bir defa sürat ile gelmişti. Kasa siparişi vermiştim cam kırılmış olabilir diye kapi önünde adamla beraber açtık. Güler yüzlü bir adama denk geldik bu ne gardaşım böyle ne koyacan sen bunun içine gocaman bu diyordu skfjskfksfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…