"Oyuncumagazasi.com" hala güvenilir mi?

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.272
Makaleler
42
Son 1-2 haftada yazılmış ve "ürünleri kargoya vermiyorlar" yorumlarını görüyorum özellikle Şikayetvar sayfasındaki son şikayet ve altına yorum yapanlar, DA forumunda birisinin geçen çarşamba "dükkanı kapatıp gitmişler" demesi falan bilemedim.

Var mı son zamanlarda alışveriş yapan ya da sitenin durumunu bilen?

Güvenilir olduğunu sanmam. Bu kadar insanın yalan söyleyeceklerini pek sanmıyorum. Haklarında tonla şikayet varsa 4 4'lük bir şey değiller demek ki. Ben olsam almazdım.

Eskiden güvenilirdi, en son Aralık ayında birisi "ürün geldi ama çok geç kargoya veriyorlar" demiş fakat Ocak ayı ile ilgili hiç veri yok. Site gidici mi yoksa sağlam tedarik sorunu mu yaşıyorlar bilelim.

Çok güzel fiyata XPG Pylon PSU satıyorlar şu anda çünkü, millete öneriyorum o yüzden.

Eskiden güvenilirdi, en son Aralık ayında birisi "ürün geldi ama çok geç kargoya veriyorlar" demiş fakat Ocak ayı ile ilgili hiç veri yok. Site gidici mi yoksa sağlam tedarik sorunu mu yaşıyorlar bilelim.

Çok güzel fiyata XPG Pylon PSU satıyorlar şu anda çünkü, millete öneriyorum o yüzden.
Ben olsam önermezdim. 2 kuruş fazla ver 1 ay bekleme ya da hiç gelmeme riski ortadan kalksın. :D

Bize bir kobay lazım o halde. :D

Bakalım. Tipik dolandırıcı site gibi tüm ürünlerde de ekstrem ucuzluk yok. Elimizdeki veriler;

-Site uzun süre güvenilirdi.
-Kargolar son zamanlarda çok geç kargoya veriliyor ya da verilmiyor.
-Sayılı ürün dışında fiyatlar yine piyasa ortalaması ile aynı.

Sitede üyelikleri falan varsa da gelip desinler böyle böyledir diye.

Bakalım. Tipik dolandırıcı site gibi tüm ürünlerde de ekstrem ucuzluk yok. Elimizdeki veriler;

-Site uzun süre güvenilirdi.
-Kargolar son zamanlarda çok geç kargoya veriliyor ya da verilmiyor.
-Sayılı ürün dışında fiyatlar yine piyasa ortalaması ile aynı.

Sitede üyelikleri falan varsa da gelip desinler böyle böyledir diye.
Sitede ki en ucuz üründe 500 TL. 50-100 TL'lik ucuz birşey olsa denenir ama 500 TL riske atılmaz ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı