"Oyuncumagazasi.com" hala güvenilir mi?

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.265
Bakalım. Tipik dolandırıcı site gibi tüm ürünlerde de ekstrem ucuzluk yok. Elimizdeki veriler;

-Site uzun süre güvenilirdi.
-Kargolar son zamanlarda çok geç kargoya veriliyor ya da verilmiyor.
-Sayılı ürün dışında fiyatlar yine piyasa ortalaması ile aynı.

Sitede üyelikleri falan varsa da gelip desinler böyle böyledir diye.
Bana kalırsa sitenin uzun süre güvenilir olması, sonsuza kadar güvenilir olacağı anlamına gelmiyor.

Bu firma zaten güvenilir değilmiş ve şu anda güvenilebilecek bir taraflar da yok.
Mersis kayıtları dışında hiç bir yerde ticari izleri yok. Son zamanlarda yapılan yorumların da gerçek olmadığını düşünüyorum. Bence bütün kurumsal hizmet ve ortaklıkları da göstermelik. Şirketin kendi sitesine yazdığı ortaklıkları doğrulayabilirsiniz emin olmak isterseniz. Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ürünü gönderirler mi? Belki, ama ben bu tip şirketlerin önünden bile geçmem. Düzgün iş yapan firmaların büyümesi hepimiz için daha iyi olur kanaatindeyim.

Son 1-2 haftada yazılmış ve "ürünleri kargoya vermiyorlar" yorumlarını görüyorum özellikle Şikayetvar sayfasındaki son şikayet ve altına yorum yapanlar, da forumunda birisinin geçen çarşamba "dükkanı kapatıp gitmişler" demesi falan bilemedim.

Var mı son zamanlarda alışveriş yapan ya da sitenin durumunu bilen?

Google Maps'te bu kadar az aktif olması da şaşırtıcı. Kendi kayıtlarında en son 2020'de fotoğrafı var ama başka bir mağazanın görsellerinde 2022'de iş yerinin hala mevcut olduğunu görebildim. Bir tek bu da tam bir bilgi veremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 1-2 haftada yazılmış ve "ürünleri kargoya vermiyorlar" yorumlarını görüyorum özellikle Şikayetvar sayfasındaki son şikayet ve altına yorum yapanlar, DA forumunda birisinin geçen çarşamba "dükkanı kapatıp gitmişler" demesi falan bilemedim.

Var mı son zamanlarda alışveriş yapan ya da sitenin durumunu bilen?

Kesinlikle tavsiye etmem. Fazla para ver al yine buraya bulaşma ben daha paramı alamadım buradan ürün 1500₺ arttı. Paranı çöpe atmak istemiyorsan uzak dur

güvenilir değil 1 buçuk aydır kargo yapmıyorlar ücret iadesi de yok. sitedeki telefon numarası kullanımda değil. bankaya harcama itirazı yaptım bekliyorum. uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı