"Oyuncumagazasi.com" hala güvenilir mi?

Bana kalırsa sitenin uzun süre güvenilir olması, sonsuza kadar güvenilir olacağı anlamına gelmiyor.

Bu firma zaten güvenilir değilmiş ve şu anda güvenilebilecek bir taraflar da yok.
Mersis kayıtları dışında hiç bir yerde ticari izleri yok. Son zamanlarda yapılan yorumların da gerçek olmadığını düşünüyorum. Bence bütün kurumsal hizmet ve ortaklıkları da göstermelik. Şirketin kendi sitesine yazdığı ortaklıkları doğrulayabilirsiniz emin olmak isterseniz. Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ürünü gönderirler mi? Belki, ama ben bu tip şirketlerin önünden bile geçmem. Düzgün iş yapan firmaların büyümesi hepimiz için daha iyi olur kanaatindeyim.

Google Maps'te bu kadar az aktif olması da şaşırtıcı. Kendi kayıtlarında en son 2020'de fotoğrafı var ama başka bir mağazanın görsellerinde 2022'de iş yerinin hala mevcut olduğunu görebildim. Bir tek bu da tam bir bilgi veremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle tavsiye etmem. Fazla para ver al yine buraya bulaşma ben daha paramı alamadım buradan ürün 1500₺ arttı. Paranı çöpe atmak istemiyorsan uzak dur

güvenilir değil 1 buçuk aydır kargo yapmıyorlar ücret iadesi de yok. sitedeki telefon numarası kullanımda değil. bankaya harcama itirazı yaptım bekliyorum. uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…