"Oyuncupazarim.com.tr" güvenilir mi?

Nores

Centipat
Daha fazla  
Merhaba oyuncupazarim.com.tr diye bir site buldum. Buradaki oyunlar çok ucuz şu anda Steam de 1500 2000 TL olan oyunlar 100 200 TL'ye satılıyor ama Online oynanmıyor sanırım. Hikayeli oyunlar için buralardan almak mantıklı mı?
Bir de Online bölümü varmış sanırım hiç buradan alışveriş yapan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun satmıyorlar oyuna sahip paylaşımlı hesap satıyorlar. 40-50 kişiye aynı hesabı veriyorlar ve çevrimdışı oynatıyorlar. Korsandan hiçbir farkı yok onun yerine korsan oynayın en azından bilerek oynayın. (Korsana vs. özendirmiyorum sadece olandan ötürü tavsiye veriyorum)

Oyun satmıyorlar oyuna sahip paylaşımlı hesap satıyorlar. 40-50 kişiye aynı hesabı veriyorlar ve çevrimdışı oynatıyorlar. Korsandan hiçbir farkı yok onun yerine korsan oynayın en azından bilerek oynayın. (Korsana vs. özendirmiyorum sadece olandan ötürü tavsiye veriyorum)
Korsan'ı olmayan oyunları nasıl oynayacak? Mesela yeni çıkan COD'ları?

Ama korsanda virüs muhabbeti var bunlarda bildiğimiz bir uygulama sonuçta steam veya başka bir uygulamadan giriş yapıyoruz
Evet onu biraz araştırdım 40 50 kişiye satıyorlar fakat hikayeli oyun oynamak için bence çok iyi sırf bi hikayeli oyun oynayacağız diye 1000 1500 tl vermek mantıklı gelmiyor

Korsan'ı olmayan oyunları nasıl oynayacak? Mesela yeni çıkan COD'ları?
COD lar için gamepass öneririm. Korsanda virüs olduğuna şahsen katılmıyorum bugüne kadar karşılaşmadım. Şahsen 40 50 kişi ile oynamak yerine korsan kullanırım.

Öyle bir şey yapacaksanız diğer sitelere göz atın 100-200 TL vermek yerine toplu paket halinde 200-300 TL'ye satılan hesaplar var.
Oyun benim olmadığı sürece saçma geliyor başka hesaplar hem 1200 tlye oyun kalmadı 2k dan başlıyo

COD lar için gamepass öneririm. Korsanda virüs olduğuna şahsen katılmıyorum bugüne kadar karşılaşmadım. Şahsen 40 50 kişi ile oynamak yerine korsan kullanırım.

Oyun benim olmadığı sürece saçma geliyor başka hesaplar hem 1200 tlye oyun kalmadı 2k dan başlıyo
Bugüne kadar karşılaşmadınız diye bence karşılaşılmaz diye birşey olmaz hem çoğu oyunun crackli hali yok
Ekstra sitede gezerken gordum online oyun da satıyorlar whatsapp üzerinden kısa bir görüsme yaptik fifa 25 i ve gta 5 i eklemelerini istedim onlarda en yakin zamanda ekleyeceklerini soylediler
Yani siteyi savunuyorum gibi anlasilmasin ama bence mantikli geldi bir yandan biraz daha arastirip almayi dusunuyorum buradan da yorumu mu belirtirim

Bugüne kadar karşılaşmadınız diye bence karşılaşılmaz diye birşey olmaz hem çoğu oyunun crackli hali yok
Ekstra sitede gezerken gordum online oyun da satıyorlar whatsapp üzerinden kısa bir görüsme yaptik fifa 25 i ve gta 5 i eklemelerini istedim onlarda en yakin zamanda ekleyeceklerini soylediler
Yani siteyi savunuyorum gibi anlasilmasin ama bence mantikli geldi bir yandan biraz daha arastirip almayi dusunuyorum buradan da yorumu mu belirtirim
Yani sizin kararınız ama bilen birinin virüs bulaştırma ihtimali yok eğer varsa antiviruse 2 senelik 200 tl veririm daha kaarlı. Ve cracki olmayan bi oyun yok neredeyse spiderman bile pc ye gelmeden önce crackde çıktı yani.

Tabii ki steam'de de epic'te de orijinal oyunlarım var ancak 12 senedir falan korsan oyun da indiriyorum bir kere dahi virüsle karşılaşmadım. Korsanda virüs falan yoktur, virüs varsa siz yanlış linke tıklamışsınızdır. @Exou @Nores

Tabii ki steam'de de epic'te de orijinal oyunlarım var ancak 12 senedir falan korsan oyun da indiriyorum bir kere dahi virüsle karşılaşmadım. Korsanda virüs falan yoktur, virüs varsa siz yanlış linke tıklamışsınızdır. @Exou @Nores
Dogru söylüyorsunuz bi oyuna 2.5k verecek durumda değilim bende kullanıyorum ve dediğiniz gibi bilmeyen kişi virüs bulaştırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı