Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Bir Instagram sayfasında Marvel's Spider-Man Remastered oyununu 49 TL gibi bir fiyatta gördüm. 500 TL'lik oyunu Steam hesabı olarak mı satıyorlar? Oyuncustore 2022 yılında güvenli midir? Yoksa GameSatış'tan falan mı almam lazım?
Bir Instagram sayfasında Marvel's Spider-Man Remastered oyununu 49 TL gibi bir fiyatta gördüm. 500 TL'lik oyunu Steam hesabı olarak mı satıyorlar? Oyuncustore 2022 yılında güvenli midir? Yoksa GameSatış'tan falan mı almam lazım?
caganataly Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 360 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Bu söylediğin sitelerin çoğu çalıntı hesap satıyor eğer alırsan gitme gibi bir ihtimali var.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 11 Ağustos 2022 #3 Vengeance1000 dedi: Bir Instagram sayfasında Marvel's Spider-Man Remastered oyununu 49 TL gibi bir fiyatta gördüm. 500 TL'lik oyunu Steam hesabı olarak mı satıyorlar? Oyuncustore 2022 yılında güvenli midir? Yoksa GameSatış'tan falan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında Steam hesabı olarak verileceği yazıyor. Site hakkında bir bilgim yok ama çok dandik görünüyor. Anasayfaya koyulan fotoğrafların kalitesi felan olsun berbat.
Vengeance1000 dedi: Bir Instagram sayfasında Marvel's Spider-Man Remastered oyununu 49 TL gibi bir fiyatta gördüm. 500 TL'lik oyunu Steam hesabı olarak mı satıyorlar? Oyuncustore 2022 yılında güvenli midir? Yoksa GameSatış'tan falan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında Steam hesabı olarak verileceği yazıyor. Site hakkında bir bilgim yok ama çok dandik görünüyor. Anasayfaya koyulan fotoğrafların kalitesi felan olsun berbat.