Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Ağustos 2022 #1 Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 Lory7 dedi: Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 20₺ ye GTA 5 almıştım 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullandım, ama unutma bir hesabı birçok kişiye satıyorlar, Online giremezsin yani sadece offline.
Lory7 dedi: Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 20₺ ye GTA 5 almıştım 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullandım, ama unutma bir hesabı birçok kişiye satıyorlar, Online giremezsin yani sadece offline.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Lory7 dedi: Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hesaplar ortak hesaplar hesaba girerisniz ofline gcekrsiniz oynarsınız her türden insan var.
Lory7 dedi: Merhaba oyuncustore diye bir sitede Stray oyunu 30 TL idi onu almak istiyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hesaplar ortak hesaplar hesaba girerisniz ofline gcekrsiniz oynarsınız her türden insan var.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Ağustos 2022 #4 Miroyasa dedi: Hocam hesaplar ortak hesaplar hesaba girerisniz ofline gcekrsiniz oynarsınız her türden insan var. Genişletmek için tıkla... steam aile hesap paylaşma falan öyle bişeyler vardı oyunu başka hesaptan oynuyodun onladamı olmaz
Miroyasa dedi: Hocam hesaplar ortak hesaplar hesaba girerisniz ofline gcekrsiniz oynarsınız her türden insan var. Genişletmek için tıkla... steam aile hesap paylaşma falan öyle bişeyler vardı oyunu başka hesaptan oynuyodun onladamı olmaz