JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ekim 2022 #11 Mert340752 dedi: Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... ne zaman aldınız gta 5 i ?
Mert340752 dedi: Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... ne zaman aldınız gta 5 i ?
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 17 Ekim 2022 #12 JBKARTAL dedi: Oyuncustore güvenilir mi arkadaşlar? Sanal kartla yapacağım ne olur ne olmaz. Var mıdır alışveriş yapan? Genişletmek için tıkla... Play Store Türk Telekom'un resmi oyun alışveriş sitesidir buradan güvenilir şekilde oyun alabilirsiniz Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca etail adlı sitede güvenilirdir buradan rahatlıkla oyun alabilirsiniz Resmi Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartı ve Epin Satış Platformu
JBKARTAL dedi: Oyuncustore güvenilir mi arkadaşlar? Sanal kartla yapacağım ne olur ne olmaz. Var mıdır alışveriş yapan? Genişletmek için tıkla... Play Store Türk Telekom'un resmi oyun alışveriş sitesidir buradan güvenilir şekilde oyun alabilirsiniz Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca etail adlı sitede güvenilirdir buradan rahatlıkla oyun alabilirsiniz Resmi Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartı ve Epin Satış Platformu
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ekim 2022 #13 Mert340752 dedi: Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... hocam gta 5 ne zaman aldınız ?
Mert340752 dedi: Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... hocam gta 5 ne zaman aldınız ?
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #14 JBKARTAL dedi: ne zaman aldınız gta 5 i ? Genişletmek için tıkla... 1 yıl kadar oldu sanırsam.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ekim 2022 #15 Nurullahkzlkya dedi: Play Store Türk Telekom'un resmi oyun alışveriş sitesidir buradan güvenilir şekilde oyun alabilirsiniz Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca etail adlı sitede güvenilirdir buradan rahatlıkla oyun alabilirsiniz Resmi Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartı ve Epin Satış Platformu Genişletmek için tıkla... bunları bizde biliyoruz hocam Mert340752 dedi: 1 yıl kadar oldu sanırsam. Genişletmek için tıkla... anladım hocam
Nurullahkzlkya dedi: Play Store Türk Telekom'un resmi oyun alışveriş sitesidir buradan güvenilir şekilde oyun alabilirsiniz Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ayrıca etail adlı sitede güvenilirdir buradan rahatlıkla oyun alabilirsiniz Resmi Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartı ve Epin Satış Platformu Genişletmek için tıkla... bunları bizde biliyoruz hocam Mert340752 dedi: 1 yıl kadar oldu sanırsam. Genişletmek için tıkla... anladım hocam
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 17 Ekim 2022 #16 JBKARTAL dedi: Bunları bizde biliyoruz hocam. Anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Bilinmedik sitelere bulaşmayın. Son düzenleme: 17 Ekim 2022
JBKARTAL dedi: Bunları bizde biliyoruz hocam. Anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Bilinmedik sitelere bulaşmayın.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ekim 2022 #17 Nurullahkzlkya dedi: Bilinmedik sitelere buluşmayın. Genişletmek için tıkla... hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 tl hiç bişey JBKARTAL dedi: hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 tl hiç bişey Genişletmek için tıkla... en azından gidip yine para ödüyoruz crack kullanmıyoruz
Nurullahkzlkya dedi: Bilinmedik sitelere buluşmayın. Genişletmek için tıkla... hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 tl hiç bişey JBKARTAL dedi: hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 tl hiç bişey Genişletmek için tıkla... en azından gidip yine para ödüyoruz crack kullanmıyoruz
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #18 JBKARTAL dedi: Hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 TL hiçbir şey. En azından gidip yine para ödüyoruz crack kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Crackle aynı mantığa geliyor bence, en azından oyun orijinal oluyor ama.
JBKARTAL dedi: Hocam vala oyun fiyatlarına görünce 25 TL hiçbir şey. En azından gidip yine para ödüyoruz crack kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Crackle aynı mantığa geliyor bence, en azından oyun orijinal oluyor ama.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ekim 2022 #19 Neyse hocam almıycam ya hiç birisi bana güzel gözükmedi vakit ayırdıgnız için sag olun Crack le aynı mantık gibi. Mert340752 dedi: Crackle aynı mantığa geliyor bence, en azından oyun orijinal oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bişey söyliycem Modemi kapatıp açtıktan sonra iip degişiyormu degişiyorsa steamdeki ip de aynı kalıyor tıkladıklarında hiç bir şey göremiyorlarmı ? Son düzenleme: 17 Ekim 2022
Neyse hocam almıycam ya hiç birisi bana güzel gözükmedi vakit ayırdıgnız için sag olun Crack le aynı mantık gibi. Mert340752 dedi: Crackle aynı mantığa geliyor bence, en azından oyun orijinal oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bişey söyliycem Modemi kapatıp açtıktan sonra iip degişiyormu degişiyorsa steamdeki ip de aynı kalıyor tıkladıklarında hiç bir şey göremiyorlarmı ?