Fenrir01 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Merhaba, ben Oyuncustore'dan Steam Key alacağım bu site güvenilir mi?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Steam keyi bilemem ama Forza almıştım gayet güvenilir.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.705 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 Fenrir01 dedi: Merhaba, ben Oyuncustore'dan Steam Key alacağım bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam key alma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Hem sattığı hesaplar offline ve 10-15 kişi aynı anda kullanıyorsunuz.
Fenrir01 dedi: Merhaba, ben Oyuncustore'dan Steam Key alacağım bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam key alma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Hem sattığı hesaplar offline ve 10-15 kişi aynı anda kullanıyorsunuz.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 Giorno Giovanna dedi: Steam key alma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Hem sattığı hesaplar offline ve 10-15 kişi aynı anda kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Forza aldım Microsoft Store hesabı veriliyor kendi Xbox hesabımla oynuyorum. Steam hesaplarını bilemem. Offline oynamanında zararı yok bu arada.
Giorno Giovanna dedi: Steam key alma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Hem sattığı hesaplar offline ve 10-15 kişi aynı anda kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Forza aldım Microsoft Store hesabı veriliyor kendi Xbox hesabımla oynuyorum. Steam hesaplarını bilemem. Offline oynamanında zararı yok bu arada.