TheFoxsnow Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #21 Exanimu dedi: Plati.ru sitesinden çalıntı hesapları alıp iki üç kat fiyata satıyorlar, kesinlikle alışveriş yapmayın, öyle bir hesap almak istiyorsanız en azından gidin Plati.rudan ucuza satın alın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim İşlerimi Niye Baltalıyorsun
Exanimu dedi: Plati.ru sitesinden çalıntı hesapları alıp iki üç kat fiyata satıyorlar, kesinlikle alışveriş yapmayın, öyle bir hesap almak istiyorsanız en azından gidin Plati.rudan ucuza satın alın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim İşlerimi Niye Baltalıyorsun
Çok Sinirli Biri Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #22 Mustafa Tekin dedi: Arkadaşlar peki Steam keyleri nasıl güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 10'a yakın key aldım direkt e-postaya keyler geliyor.
Mustafa Tekin dedi: Arkadaşlar peki Steam keyleri nasıl güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 10'a yakın key aldım direkt e-postaya keyler geliyor.
Antilop14 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #23 Çok Sinirli Biri dedi: Ben 10'a yakın key aldım direkt e-postaya keyler geliyor. Genişletmek için tıkla... 100 tl üstü olan keylerden çıkan oyunlar: neon prism , neon space , neon space 2 , poly island. Yani tuzak
Çok Sinirli Biri dedi: Ben 10'a yakın key aldım direkt e-postaya keyler geliyor. Genişletmek için tıkla... 100 tl üstü olan keylerden çıkan oyunlar: neon prism , neon space , neon space 2 , poly island. Yani tuzak
L l1lyusuf Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #24 Random.Person dedi: Plati.ru varken bunun gibilerden almak tamamen saçmalık. 12 defa hesap değiştirdim bir kere bile ilgiyi kesmedi Plati.ru'daki satıcı. Genişletmek için tıkla... Ya az önce ucuz games den spiderman aldım iki aşşağı inseydin 35 tl kardaydım birde miles morales ile beraber 1.30 dolar durduk yere moralim bozuldu.
Random.Person dedi: Plati.ru varken bunun gibilerden almak tamamen saçmalık. 12 defa hesap değiştirdim bir kere bile ilgiyi kesmedi Plati.ru'daki satıcı. Genişletmek için tıkla... Ya az önce ucuz games den spiderman aldım iki aşşağı inseydin 35 tl kardaydım birde miles morales ile beraber 1.30 dolar durduk yere moralim bozuldu.