Oyuncustore güvenilir midir?

Zaten normali (1 aylık) 30 TL 40 TL'ye sınırsız mı verecekler Allah aşkına mantık yürüterek bile anlaşılıyor gerçek olup olmadığı.

Zaten normali (1 aylık) 30 TL 40 TL'ye sınırsız mı verecekler Allah aşkına mantık yürüterek bile anlaşılıyor gerçek olup olmadığı.
Steam toplu hesaplar gibi, aynı microsoft hesabında bir sürü insan gibi düşünün.

Eki Görüntüle 1292750

Sorduğum soruya bile cevap verilmiyor saçma sapan cevaplar.
Bana cevap sağlandı.

"Şirketimize ait bir microsoft store hesabı olarak verilmektedir size verdiğimiz hesapla sadece microsoft store a giriş yapıyorsunuz ve ardından bilgisayarınızdaki xbox uygulamasından kendinize ait bir hesap oluşturup o hesaba giriyorsunuz. (daha önce bir xbox hesabınız varsa onu kullanabilirsiniz) bu hesap sizin oyun içindeki profiliniz oluyor yani tamamen size özel bir profil bütünüyle size ait ve bütün oyun içi ilerlemeleriniz daima sizinle olacaktır. herhangi bir sorun teşkil etmez orijinal üründür gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz."

Dostum aylık 30 TL olan bir hizmet nasıl ömür boyu 40 TL olabilir mantıksız gelmiyor mu en fazla 1 ay verirler istiyorsan al ama sen üzülürsün gene.

Dostum aylık 30 TL olan bir hizmet nasıl ömür boyu 40 TL olabilir mantıksız gelmiyor mu en fazla 1 ay verirler istiyorsan al ama sen üzülürsün gene.
2-3 Yıl diyor kullanan arkadaşlarım.

Kardeşim bilmeden sallama. Bir xbox hesabı sınırsız kişiye verilebiliyor. Ayda 4-5 müşteri gelse her ay yeniliyor adam cebinden karda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…