Oyuncustoredan'dan Forza Horizon 5 almak güvenilir mi?

RuzgarAykul

Decapat
Daha fazla  
Oyuncustore adlı yerden Forza Horizon 5 almak istiyorum sizce sıkıntı çıkar mı yani hesabın geri alınması o kadar kastıktan sonra gitmesi filan hesap gider mi? Yanımdakilere sordum birkaç alışveriş yapan arkadaşım oradan hiç sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Xbox Game Pass al bence dedi ama bende Game Pass da Forza'dan başka bir oyun oynamayacağım için almak istemedim. Sizce oyuncustore güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnstagram'da böyle sitelerin reklamı çıkıyor ve bana hiç güvenli gelmiyor. 300 liralık oyunu 30 liraya satıyorlar.

Yani bilmiyorum bende arkadaşımda Forza Horizon 4 almıştı bana da almıştı yani oyuncu Store'dan hesap hiç geri alınmadı sıkıntı çıkmadı diğer oyunlar sıkıntı çıkarabilirmiş ama Forza gibi kendi hesabını bağladığın oyun sıkıntı çıkarmıyormuş Forza gibi mesela, oyunların ucuz olmasıda hesap sattıkları için bence.

Sitede 12 aylık, veya sınırsız Xbox Game Pass alınabilir tek FM için bende aldım buradan 7 ay oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Sitede 12 aylık, veya sınırsız Xbox Game Pass alınabilir tek FM için bende aldım buradan 7 ay oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Dost bende almayı düşünüyorumda hala kullanıyor musun hesabı? Ve hesaplar kişisel mi? Fiyatından dolayı kişisel değil tahminimce fakat hani Online bir oyun gireceğin zaman başka birinin kendi bilgisayarında halihazırda o oyunu oynaması vs etki ediyor mu? oynayabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…