Gta 5 oynarken işlemci sıcaklığım 65-70, ekran kartı sıcaklığım ise 68-70 civarı oluyor. Bu sıcaklık durumları nasıl bilgim olmadığı için soruyorum. Bu arada bilgisayar laptop ve oyun tamamen max. grafiklerde. Advanced settings vs. açık.
GTA 5 oynarken işlemci sıcaklığım 65-70, ekran kartı sıcaklığım ise 68-70 civarı oluyor. Bu sıcaklık durumları nasıl bilgim olmadığı için soruyorum. Bu arada bilgisayar laptop ve oyun tamamen Max. Grafiklerde. Advanced settings vs. açık.
Önemli olan bu sırada ekran kartı ve işlemcinin çektiği güç. GTA 5'te RTX kart varsa genelde %95 üstünde kullanım sağlamıyor GPU ve 115 Wattlık TGP'ye sahip olsa bile 80 Watt çekmeyi kâfi görüyor. Hâliyle daha az ısınıyor. Tam güçte sıcaklığını ölçebilmek için ekran kartını FurMark testine tabi tutmanızı öneririm. Ancak işlemci sıcaklığı gayet iyi.
Önemli olan bu sırada ekran kartı ve işlemcinin çektiği güç. GTA 5'te RTX kart varsa genelde %95 üstünde kullanım sağlamıyor GPU ve 115 Wattlık TGP'ye sahip olsa bile 80 Watt çekmeyi kâfi görüyor. Hâliyle daha az ısınıyor. Tam güçte sıcaklığını ölçebilmek ekran kartını FurMark testine tabi tutmanızı öneririm. Ancak işlemci sıcaklığı gayet iyi.
GTA 5 oynarken işlemci sıcaklığım 65-70, ekran kartı sıcaklığım ise 68-70 civarı oluyor. Bu sıcaklık durumları nasıl bilgim olmadığı için soruyorum. Bu arada bilgisayar laptop ve oyun tamamen Max. Grafiklerde. Advanced settings vs. açık.