Benim kalbim kırıldı. Bu öyle bir acı ki aşk açısının 5 misli. Her tuvalete gittiğimde sifonu çekerken küfrediyorum bunu bana yapan zalimin kızına ya da oğluna.
Kaç yaşındasın sen? Böyle basit şeylere sövüp ağlayacaksan bu hayat sana çekilmez, haberin olsun. Küfür edeceğine kendini geliştir, hayatında hiç görmeyeceğin biri sana bot dedi diye böyle tepki de vermezsin.
Bu tarz oyunlardaki bu tipler genellikle bir baltaya sap olamamış 50 yaşında bile babasının evinde kalan tipler oluyor. Bir kişi size bot dedi diye moraliniz bozulmasın.
Milletin ne dediğini umursayacak olursan daha çok üzülürsün kardeş Milletimiz de sanki LCS, profesyonel oyuncuymuş gibi millete artistlenmesi de garip geliyor.
Bilse ne olacak? Adam seni 2 güne kalmaz unutur, sen de 1 haftaya unutursun. Bu hırs falan da değil. İçinde ne yaşadığını anlayabilmiş değilim. Maçın sonunda kazanınca EZgg falan yazdığın oluyor mu ya da karşı tarafın yazdığı oluyor mu? Oluyorsa onlara da takılıyor musun?
Yanlış anlama biraz sert konuşuyor gibi görünebilirim ama aslında sana olayın ne denli dikkate alınmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah