Hocam troll konu değil. Adam öyle olmamama rağmen beni öyle biliyor. Bu da zoruma gidiyor. Sonraki maç gaza geldim. İyi oynadığım karakteri alıp içinden geçtim maçın ama hala aklımda bana bot demeleri.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Hocam troll konu değil. Adam öyle olmamama rağmen beni öyle biliyor. Bu da zoruma gidiyor. Sonraki maç gaza geldim. İyi oynadığım karakteri alıp içinden geçtim maçın ama hala aklımda bana bot demeleri.
Ne kadar iyi oynayarsanız oynayın bazı insanların algısı şöyledir dostum:
Şansa kazandı.
Bal.
Acıdım. vs.
Karşınızdakine kendinizi ispatlamanıza gerek yok eğer iyi olduğunuzu düşünüyorsanız öylesinizdir. Kimsenin dediğine kulak asmayın. Bot kelimesi bazen iyi olsanız bile kışkırtmak için kullanılıyor.
Ne kadar iyi oynayarsanız oynayın bazı insanların algısı şöyledir dostum:
Şansa kazandı.
Bal.
Acıdım. vs.
Karşınızdakine kendinizi ispatlamanıza gerek yok eğer iyi olduğunuzu düşünüyorsanız öylesinizdir. Kimsenin dediğine kulak asmayın. Bot kelimesi bazen iyi olsanız bile kışkırtmak için kullanılıyor.
Bu mentalle LoL oynanmaz. Her laf edene ağlayacaksan Roblox, Minecraft falan oyna. Ya da oyuna girer girmez herkesi sustur.
Oyunda Allah, kitap, ana, bacı hiçbir değer kalmıyor çünkü.
Oyuncuların çoğu 1 karakter seçip onunla gelişir. Belli ki sen ustası olmadığın karakterle oyuna girmişsin ve takımındaki arkadaş seni oynamayı bilmiyorsun sanmış.
Ona birşey kanıtlamana gerek yok yensen bile 'şansına yendin, Bilerek vurmadım, acıdım' gibi şeyler söyler. Kısaca eğlenmene bak.