Oyunda bilgisayarın aniden kapanması

mrmacha16

Hectopat
Daha fazla  
NFS the run adlı oyunu indirdim ve oynamak için gerekli ayarları yaptım. Giriş bölümünde bulunan kurtulma sahnesinde, altını çizerek söylüyorum hep aynı anda bilgisayar tamamen kapanıyor. Kullandığım makine Sony Vaio, fiş takılı ve aynı zamanda pilde takılı durumda. Aklım almıyor, halbuki bilgisayar özelliklerimde iyi. Şöyle ki: 8 GB RAM, 1 GB ekran kartı, 128 SSD, 2.3 GHz işlemci ve işletim sistemi Win10. Sizce neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Öncelikle duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım. Sayın Dragovich, Geforce 410M model ekran kartı kullanmaktayım. Sayın Ulunay, sizin bilmek istediğiniz bilgileri tam olarak nereden edinebileceğimi bilmiyorum. Şu anda AIDA64 adlı program kullanıyorum, istediğiniz bilgiler bu programda gözüküyor mu?

Bir de şu hususu belirtmek isterim: Dün akşam bu konuyu açtıktan sonra işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına baktım, yük altında değilken bile 60 dereceleri göstermekteydi. Sonra oyuna girdim, belli bir süre oyunda kaldıktan sonra tekrar sıcaklıklara baktım GPU DİYOT sıcaklığı 101 dereceleri bulmuştu, işlemci sıcaklıkları 82-83 derece civarındaydı.

Termal macununu yenileyin, kablolalamayı kontrol edin aşırı sıcak yüzünden kendini kapatıyor PC.

Termal macununu yenileyin, kablolalamayı kontrol edin aşırı sıcak yüzünden kendini kapatıyor PC.
Hocam yenilemekten ziyade, aylar önce termal macunu tamamen silmiştim. Sebebiyse 5 yıldır aynı macun olmasıydı. Şimdi sıfır bir macun alıp, işlemci ve ekran kartının üzerine sürdüğüm takdirde sorun çözülür mü? Ne dersiniz? Bu arada harici bir fan daha kullanıyorum.

Hocam ısıyı kontrol altına alırsanız sorun düzelecek.

Termal macunsuz bilgisayar soğutucusu susuz araba gibidir hararet yapar stop eder pc ise kapar kendini [emoji1303]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…