Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Oyunda biri fena sinir oldu bana, ''bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın'' falan diyor, dogru mudur?
Oyunda biri fena sinir oldu bana, ''bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın'' falan diyor, dogru mudur?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.364 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 5 Ocak 2025 #2 Wireshark ile internetini kesmesi iyiymiş, hayal gücü geniş insanları severiz ancak burada kromozom problemi var muhtemelen. Seneye şemsiye ile yağmur ve güneşi engelleyeceğini iddia eder bu organizma.
Wireshark ile internetini kesmesi iyiymiş, hayal gücü geniş insanları severiz ancak burada kromozom problemi var muhtemelen. Seneye şemsiye ile yağmur ve güneşi engelleyeceğini iddia eder bu organizma.
teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 Hiçbir şey olmaz.
eXPlorer351o Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 V16.7.4 i5 11400H, 32 GB ram DDR4, 1 TB M.2, GTX1650 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #5 Dosya vb. bişe indirmediysen sorun oluşmayabilir (tehditçi tarafından)
patrickbateman56 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 Ooo öyle bir şey olsa var ya ne 1 haftalar kesilmişti internetim bir şey olmaz.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.707 Çözümler 29 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #7 Giresungüzeli dedi: Oyunda biri fena sinir oldu bana, "bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın" falan diyor, dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey yapamaz ergen çocuğun teki başka bir şey değildir istesede bir şey yapamaz dalgaya vur geç.
Giresungüzeli dedi: Oyunda biri fena sinir oldu bana, "bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın" falan diyor, dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum bir şey yapamaz ergen çocuğun teki başka bir şey değildir istesede bir şey yapamaz dalgaya vur geç.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 5 Ocak 2025 #8 Giresungüzeli dedi: Oyunda biri fena sinir oldu bana, ''bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın'' falan diyor, dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Burdan gıcık oldum allahaşkına banada yapsın.
Giresungüzeli dedi: Oyunda biri fena sinir oldu bana, ''bende Wireshark var, internetini keseceğim, bir hafta internetsiz kalacaksın'' falan diyor, dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Burdan gıcık oldum allahaşkına banada yapsın.
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #10 Kesmezsen şerefsizsin diye kudurtup eğlenebilirsin gayet zevkli oluyor.