Xenom.er Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:04 #1 Oyunda control tuşuna hızlı basınca ekrana bir anda fotoğraftaki gibi mouse imleci çıkıyor ve bu çok büyük sorun yaşatıyor, bunu nasıl kapatabilirim?
Oyunda control tuşuna hızlı basınca ekrana bir anda fotoğraftaki gibi mouse imleci çıkıyor ve bu çok büyük sorun yaşatıyor, bunu nasıl kapatabilirim?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.091 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:09 #2 Xenom.er dedi: Oyunda Control tuşuna hızlı basınca ekrana bir anda fotoğraftaki gibi mouse imleci çıkıyor ve bu çok büyük sorun yaşatıyor, bunu nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2609019 Genişletmek için tıkla... Wintoys inik mi? Wintoys'un bir özelliği diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Xenom.er dedi: Oyunda Control tuşuna hızlı basınca ekrana bir anda fotoğraftaki gibi mouse imleci çıkıyor ve bu çok büyük sorun yaşatıyor, bunu nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2609019 Genişletmek için tıkla... Wintoys inik mi? Wintoys'un bir özelliği diye biliyorum.
KS KS Xenom.er Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:11 #3 TheMaZi dedi: Wintoys inik mi? Wintoys'un bir özelliği diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... inik değil de indiririm wintoys'ta bunun ayarı varmı?? Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Wintoys inik mi? Wintoys'un bir özelliği diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... inik değil de indiririm wintoys'ta bunun ayarı varmı??
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.091 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:12 #4 Xenom.er dedi: İnik değil de indiririm. Genişletmek için tıkla... İnik değilse sebebini bilmiyorum. Oyun içi bir ayar olabilir. Artı 0 Eksi
Xenom.er dedi: İnik değil de indiririm. Genişletmek için tıkla... İnik değilse sebebini bilmiyorum. Oyun içi bir ayar olabilir.
KS KS Xenom.er Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:13 #5 TheMaZi dedi: İnik değilse sebebini bilmiyorum. Oyun içi bir ayar olabilir. Genişletmek için tıkla... yok oyun içi değil her zaman var Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: İnik değilse sebebini bilmiyorum. Oyun içi bir ayar olabilir. Genişletmek için tıkla... yok oyun içi değil her zaman var