Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #1 Oyun içindeyken Discord'da konuşan arkadaşlarımın isimleri sol üstte ekranda bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bu ayarı bir türlü bulamadım ve her oyunda olmuyor. Bunu nasıl kalıcı yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Oyun içindeyken Discord'da konuşan arkadaşlarımın isimleri sol üstte ekranda bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bu ayarı bir türlü bulamadım ve her oyunda olmuyor. Bunu nasıl kalıcı yaparım?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Mayıs 2021 #2 Discord kurduğunuzda gelmesi lazım. Taratıcıdan girdiyseniz normaldir.
Loyp Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 Er73748 dedi: Discord kurduğunuzda gelmesi lazım. Taratıcıdan girdiyseniz normaldir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor.
Er73748 dedi: Discord kurduğunuzda gelmesi lazım. Taratıcıdan girdiyseniz normaldir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.604 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 Oyun içi arayüz diye de görünür. DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Burada "Arayüz: Açık" olduğundan emin olun.
Oyun içi arayüz diye de görünür. DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Burada "Arayüz: Açık" olduğundan emin olun.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Mayıs 2021 #6 Discord'un oyunu algılaması lazım. Algılamazsa "Activity Status" üzerinden tanıtmanız gerekiyor. DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Modlanmış Minecraft kullanıyorsanız (mesela OptiFine) Discord tanıyamıyor. Yukarıda dediğim gibi tanıtmanız gerekli. Son düzenleme: 23 Mayıs 2021
Discord'un oyunu algılaması lazım. Algılamazsa "Activity Status" üzerinden tanıtmanız gerekiyor. DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Modlanmış Minecraft kullanıyorsanız (mesela OptiFine) Discord tanıyamıyor. Yukarıda dediğim gibi tanıtmanız gerekli.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 Ellie Williams dedi: Discord'un oyunu algılaması lazım. Algılamazsa "Aktivite Status" üzerinden tanıtmanız gerekiyor. Modlanmış Minecraft kullanıyorsanız (mesela OptiFine) Discord tanıyamıyor. Yukarıda dediğim gibi tanıtmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Optifine.
Ellie Williams dedi: Discord'un oyunu algılaması lazım. Algılamazsa "Aktivite Status" üzerinden tanıtmanız gerekiyor. Modlanmış Minecraft kullanıyorsanız (mesela OptiFine) Discord tanıyamıyor. Yukarıda dediğim gibi tanıtmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Optifine.
Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Mayıs 2021 #8 DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft OptiFine veya Crack ise gözükmez şöyle anlatayım. Discord sadece orijinal Minecraft görüyor. OptiFine gibi Launcher'ları görmüyor.
DarkiNS dedi: Yok hocam bu durum bende de oluyor. Mesela Minecraft'ta gözükmüyor ancak GTA V'te gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft OptiFine veya Crack ise gözükmez şöyle anlatayım. Discord sadece orijinal Minecraft görüyor. OptiFine gibi Launcher'ları görmüyor.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #9 Loyp dedi: Eki Görüntüle 1037828 Genişletmek için tıkla... Bunu açtım ama bazen geliyo bazen gelmiyor. Demonce dedi: Hocam Minecraft OptiFine veya Crack ise gözükmez şöyle anlatayım. Discord sadece orijinal Minecraft görüyor. OptiFine gibi Launcher'ları görmüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi orjinal windows 10 minecrafta sahibim ve az önce girdim gözükmedi. Tower unite de gözüktü.
Loyp dedi: Eki Görüntüle 1037828 Genişletmek için tıkla... Bunu açtım ama bazen geliyo bazen gelmiyor. Demonce dedi: Hocam Minecraft OptiFine veya Crack ise gözükmez şöyle anlatayım. Discord sadece orijinal Minecraft görüyor. OptiFine gibi Launcher'ları görmüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi orjinal windows 10 minecrafta sahibim ve az önce girdim gözükmedi. Tower unite de gözüktü.
Loyp Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #10 Eskilerdenn dedi: Bunu açtım ama bazen geliyo bazen gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıları görüntüle kısmındaki ayar ''Her zaman'' yaptınız mı?
Eskilerdenn dedi: Bunu açtım ama bazen geliyo bazen gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıları görüntüle kısmındaki ayar ''Her zaman'' yaptınız mı?