C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 31 Mart 2020 #1 Oyundan textureler kafayı yiyor garip garip şeyler oluyor. Bazen oyundan atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Serkan Taşkın Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 75 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #2 emirkaraca76 dedi: Oyundan textureler kafayı yiyor garip garip şeyler oluyor. Bazen oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur Artı 0 Eksi
emirkaraca76 dedi: Oyundan textureler kafayı yiyor garip garip şeyler oluyor. Bazen oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur
KS KS C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 31 Mart 2020 #3 Serkan Taşkın dedi: Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur Genişletmek için tıkla... ama tam ekran dan çıkınca öyle bir sorun yaşamıyorum Serkan Taşkın dedi: Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur Genişletmek için tıkla... ve ssd kullanıyorum Artı 0 Eksi
Serkan Taşkın dedi: Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur Genişletmek için tıkla... ama tam ekran dan çıkınca öyle bir sorun yaşamıyorum Serkan Taşkın dedi: Hdd den kaynaklı olabilir HDD Tune den test yapın yada işlemci darboğaz yapıyordur Genişletmek için tıkla... ve ssd kullanıyorum
Serkan Taşkın Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 75 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #4 Steam'dan oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi