Oyunda ekranın siyah olması ve oyundan atma

Vanessa Ives

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Kendime taptaze yeni bilgisayar dizdim daha 1 hafta bile olmadı. Heyecanlı heyecanlı oyunlara dadandım tabii ki, derken hevesim kursağımda kaldı.

Oyun esnasında ya oyundan atıyor bilgisayar ya da siyah ekran oluyor bir süre ve 3 dakika sonra ekran geri geliyor.
Az önce bunu Town of Salem'de bile yaşadım. LOL oynarken genellikle hatta sürekli şampiyon seçim ekranından sonra ekran gidiyor. Yalnızca mouse imleci gözüküyor ve simsiyah. 3 dakika sonra kendine geliyor. Bazen de gelmiyor. Ya da oyun esnasında beni oyundan atıyor yeniden bağlanıyorum. Bu arada Discord'da ve oyunda sesler gelmeye devam ediyor. Daha çok yeni bilgisayarım nasıl bir sorun olabilir ki? Sebebi ekran kartı mı bilmiyorum ama bilgisayardan zerre anlayan biri değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 3600.
Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 5600 XT.
Anakart: MSI B450 GAMING Plus.
RAM: Crucial 16 GB.
PSU: 650 Watt Sıcaklık değerim ortalama 55. Oyun oynarken bakmadım ama. Driverlarım da güncel.
Monitör: AOC 144 Hz 1 ms FreeSync
Bir de MSI App Manager indirip bir şeyler yapmıştım ama şu an hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü etrafımda yardımcı olacak da kimse yok :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu tarz sorunlar için aşağıda hazırlamış olduğum videoyu izleyip gerekli ayarı yaparsanız düzelmesi lazım. Bir de BIOS güncellemesi mutlaka yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı