Oyunda Ethernet bağlantısı kesiliyor

Daha fazla  
1-2 ay önce de çok yapıyordu şimdi yine başladı. Oyuna giriyorum 5 10 dk sonra internet kesiliyor. Oyundan atıyor. Tarayıcıya giriyorum orada da bağlantı yok. Kablo çıkarıp takıyorum 5dk sonra yine aynı. Eskiden Valorant'ta yapardı şimdi Apex ve CoD da da yapıyor.

Bildiğin Ethernet bağlantıda internet gidiyor. Telefondan bağlıyım TV'den bağlıyım sıkıntı yokken bilgisayarda bunu yapıyor. Ethernet Driver'ı güncelledim. Format attım değişen bir şey yok.

Bilgisayarda wifi özelliği yokmuş ve ethernet özelligi kabloyu taksan da kullanılamıyosa eğer ve laptopsa ağ kartında sorun olabilir.Benim dizüstü bilgisayarımda var bu sorun mesela kronik olarak.Yine de daha bilgili biri yardım etse daha iyi olur.

1-2 ay önce de çok yapıyordu şimdi yine başladı. Oyuna giriyorum 5 10 dk sonra internet kesiliyor. Oyundan atıyor. Tarayıcıya giriyorum orada da bağlantı yok. Kablo çıkarıp takıyorum 5dk sonra yine aynı. Eskiden Valorant'ta yapardı şimdi Apex ve CoD da da yapıyor.

Bildiğin Ethernet bağlantıda internet gidiyor. Telefondan bağlıyım TV'den bağlıyım sıkıntı yokken bilgisayarda bunu yapıyor. Ethernet Driver'ı güncelledim. Format attım değişen bir şey yok.
hocam wifi ve kasayı kontrol ettinizmi soketlere tam oturup oturmadığını ve dişi kırmadığınızı

Yok hocam Wi-Fi değil direkt kablo bağlantı. Kablo değiştim modem değişti internet operatörü değişti sorun değişmedi.
pardon yanlış söylemişim modem diyecektim , modemdeki uç sağlamsa sizden kasadaki ucun dişini kontrol etmenizi isteyeceğim en ufak çatlak bile anlık kesintiye sorun oluyor olabilir.

Pardon yanlış söylemişim modem diyecektim, modemdeki uç sağlamsa sizden kasadaki ucun dişini kontrol etmenizi isteyeceğim en ufak çatlak bile anlık kesintiye sorun oluyor olabilir.

Hocam Aygıt Yöneticisi Ethernet'e sag tik yapip oradan hiz ve ikili ayarlariyla oynayinca duzeliyor gibi ama bu sefer internet yariya dusuyor.

baktim hocam sağlam duruyor

Anakart modelim B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD.
biraz araştıracağım

baktim hocam sağlam duruyor

Anakart modelim B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD.
Hocam Aygıt Yöneticisi Ethernet'e sag tik yapip oradan hiz ve ikili ayarlariyla oynayinca duzeliyor gibi ama bu sefer internet yariya dusuyor.
aygıt yöneticisinden sürücü güncelelştirmeyi denedinizmi , oda çözüm olmazsa usb to ethernet çeviricisini kullanabilirsiniz çünkü sorun kabloda modemde veya pc de değil sokette cünkü tahminimce

biraz araştıracağım

aygıt yöneticisinden sürücü güncelelştirmeyi denedinizmi , oda çözüm olmazsa usb to ethernet çeviricisini kullanabilirsiniz çünkü sorun kabloda modemde veya pc de değil sokette cünkü tahminimce
birde yine aygıt yöneticisinde ethernet kısmında güç kazancı özelliğini kapatıp denemenizi isteyebilirmiyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı