Oyunda fare ısınıyor

Mavi__

Kilopat
Arkadaşlar bazı oyun ya da programları açtığımda farem ısınıyor. Bu neden olabilir? Sistemim de kötü değil ayrıca. Faremin markası Logitech G300s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunun fareyle ya da oyunla bir ilgisi yok. Sizinle ilgisi var.
Oyunda fareyi daha sık tutarsınız ve stress, heyecan, adrenalin durumunda vücut ısısı yükselir, haliyle fare de ısınmış olur.
Belki farenin dış yapısı sizin elinizi terleten bir maddeden yapılmış olabilir. Onun için diğer farelerde hissetmiyor olabilirsiniz. Bir arkadaşın dediği gibi keşke stres testi programı açıp bir 10-15 dakika sonra fareye dokunsaydınız. Kesin belli olurdu o zaman sebebi.

Başka bir fare ile denediniz mı ? Eğer o da ısınıyor ise muhtemelen anakartınız 5V dan fazla akım veriyor USB portlarına

Başka fareyle denemedim ama fareden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi de olabilir.

O fare tam bana göreymiş oyun oynarken hep elim buz gibi olur. Bana da lazım bir ısıtmalı fare 😂

Kulağa güzel geliyor olabilir ama bir süreden sonra gerçekten rahatsızlık veriyor. 😇

Belki farenin dış yapısı sizin elinizi terleten bir maddeden yapılmış olabilir. Onun için diğer farelerde hissetmiyor olabilirsiniz. Bir arkadaşın dediği gibi keşke stres testi programı açıp bir 10-15 dakika sonra fareye dokunsaydınız. Kesin belli olurdu o zaman sebebi.

Dediğinizi deneyeceğim, benle alakalı da olabilir dediğiniz gibi.

Ben de İtopya'dan monitör aldığımda yanında CM110 verdiler ve aynı şekilde rahatsız edici derecede ısındığını hissediyorum. İade ettiniz mi? Ettiyseniz memnun musunuz? Ben de etmeli miyim?

Merhabalar, aynı şekilde bana da hediye geldi. Açıkçası yalnızca dışarıda kullandığım bir fare, normalde bunu kullanmıyorum o yüzden iade etmedim. Fakat genelde RGB ışıklandırmadan kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Gelişmeden siz de haberdar ederseniz sevinirim.

Bende de SteelSeries Rival 3 var orta derecede RGB'li bir mouse film izlerken azıcık ısınıyor ama öyle fazla değil sadece ılığın biraz üstü oluyor o kadar endişelenecek bir durum var mı sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı