kamuran41 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir?
Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir?
GamePolice Picopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 316 Çözümler 3 27 Mayıs 2023 #2 İşlemcin yetersiz kalıyor biz buna darboğaz diyoruz. İşlemci ve GPU bilgisi verirsen uyumlu olanı önerebiliriz.
İşlemcin yetersiz kalıyor biz buna darboğaz diyoruz. İşlemci ve GPU bilgisi verirsen uyumlu olanı önerebiliriz.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 27 Mayıs 2023 #3 kamuran41 dedi: Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi neden yazmıyorsunuz? Ya da bunu neden forum moderatörleri sistem yazmıyorken onaylıyor?
kamuran41 dedi: Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi neden yazmıyorsunuz? Ya da bunu neden forum moderatörleri sistem yazmıyorken onaylıyor?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.608 Çözümler 13 Yer İzmir 27 Mayıs 2023 #4 GamePolice dedi: İşlemcin yetersiz kalıyor biz buna darboğaz diyoruz. İşlemci ve GPU bilgisi verirsen uyumlu olanı önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir darboğaz yoktur ya. Yüzde 5 10 çalıştırması için Intel Atom ile 3080 falan kullanması lazım. Merak ettim şimdi. urn4ga dedi: Sisteminizi neden yazmıyorsunuz? Ya da bunu neden forum moderatörleri sistem yazmıyorken onaylıyor? Genişletmek için tıkla...
GamePolice dedi: İşlemcin yetersiz kalıyor biz buna darboğaz diyoruz. İşlemci ve GPU bilgisi verirsen uyumlu olanı önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir darboğaz yoktur ya. Yüzde 5 10 çalıştırması için Intel Atom ile 3080 falan kullanması lazım. Merak ettim şimdi. urn4ga dedi: Sisteminizi neden yazmıyorsunuz? Ya da bunu neden forum moderatörleri sistem yazmıyorken onaylıyor? Genişletmek için tıkla...
GamePolice Picopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 316 Çözümler 3 27 Mayıs 2023 #5 Grim Reaper dedi: Öyle bir darboğaz yoktur ya. Yüzde 5 10 çalıştırması için Intel atom ile 3080 falan kullanması lazım. Merak ettim şimdi. Eki Görüntüle 1795339 Genişletmek için tıkla... İşlemcisine bakım yapılmadı ise veya işletim sistemi çok şişik ise de aynı şekilde daha fazla yoruluyor olabilir, her ihtimal var bende merak ettim.
Grim Reaper dedi: Öyle bir darboğaz yoktur ya. Yüzde 5 10 çalıştırması için Intel atom ile 3080 falan kullanması lazım. Merak ettim şimdi. Eki Görüntüle 1795339 Genişletmek için tıkla... İşlemcisine bakım yapılmadı ise veya işletim sistemi çok şişik ise de aynı şekilde daha fazla yoruluyor olabilir, her ihtimal var bende merak ettim.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 27 Mayıs 2023 #6 kamuran41 dedi: Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemci ne? Oyun dediğiniz hangi oyun? Ekran kartın ne?
kamuran41 dedi: Oyun GPU(%5-10) kullanıyor, onun yerine CPU(%80) kullanıyor. Oyunda kasmalar var. Bu neden kaynaklı kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemci ne? Oyun dediğiniz hangi oyun? Ekran kartın ne?