R Ramazanqwe Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #11 Prime777 dedi: Gayet iyi. Hangi program ile bakıyorsunuz? MSI Afterburner ile bakın. Genişletmek için tıkla... Zaten o program ile baktım Finch0900 dedi: FPS düşük mü? Sıcaklıklar düşük Genişletmek için tıkla... Yani 120-130 fps alıyorum 540312 dedi: Hangi işlemci hangi ekran kartı? Müneccim miyiz biz? Oldukça düşük ısılar iyi bu durumda. Genişletmek için tıkla... i3 3220 Asus Gtx560 Hououin Kyouma dedi: İlgi istemeye mi geldin? Sıcaklıklara bakmayı bilen kişinin bunun normalliği bilmesi gerekir. Bence troll konu. Genişletmek için tıkla... Hayır bu işlerden anlamadığım için sordum ŞenolGüneş dedi: Hocam çok çok iyi sizin için. Eğer aldığınız performans size düşük geliyor ise OC yapabilirsiniz. Nasıl olsa sıcak değil zaten. Genişletmek için tıkla... Malesef bu konulardan anlamıyorum Son düzenleme: 23 Mayıs 2022
Prime777 dedi: Gayet iyi. Hangi program ile bakıyorsunuz? MSI Afterburner ile bakın. Genişletmek için tıkla... Zaten o program ile baktım Finch0900 dedi: FPS düşük mü? Sıcaklıklar düşük Genişletmek için tıkla... Yani 120-130 fps alıyorum 540312 dedi: Hangi işlemci hangi ekran kartı? Müneccim miyiz biz? Oldukça düşük ısılar iyi bu durumda. Genişletmek için tıkla... i3 3220 Asus Gtx560 Hououin Kyouma dedi: İlgi istemeye mi geldin? Sıcaklıklara bakmayı bilen kişinin bunun normalliği bilmesi gerekir. Bence troll konu. Genişletmek için tıkla... Hayır bu işlerden anlamadığım için sordum ŞenolGüneş dedi: Hocam çok çok iyi sizin için. Eğer aldığınız performans size düşük geliyor ise OC yapabilirsiniz. Nasıl olsa sıcak değil zaten. Genişletmek için tıkla... Malesef bu konulardan anlamıyorum
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #12 Ramazanqwe dedi: Malesef bu konulardan anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam OC basit bir olay. İsterseniz formda araştırarak bulabilirsiniz ya da konu açabilirsiniz.
Ramazanqwe dedi: Malesef bu konulardan anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam OC basit bir olay. İsterseniz formda araştırarak bulabilirsiniz ya da konu açabilirsiniz.
apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #13 Gayet Uygun Değerler
R Ramazanqwe Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #14 P ŞenolGüneş dedi: Hocam OC basit bir olay. İsterseniz formda araştırarak bulabilirsiniz ya da konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki 460w psu yeterli olurmu
P ŞenolGüneş dedi: Hocam OC basit bir olay. İsterseniz formda araştırarak bulabilirsiniz ya da konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki 460w psu yeterli olurmu
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #15 Yeterli olur.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #16 Ramazanqwe dedi: Arkadaşlar Valorant'ta dusuk ayarlar GPU 48 derece, CPU 42 derece. Yuksek ayarlar GPU 56, CPU 45 derece sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kasaya ısıtıcı falan tut üşümesin la yazık
Ramazanqwe dedi: Arkadaşlar Valorant'ta dusuk ayarlar GPU 48 derece, CPU 42 derece. Yuksek ayarlar GPU 56, CPU 45 derece sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kasaya ısıtıcı falan tut üşümesin la yazık
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 25 Haziran 2022 #17 Ramazanqwe dedi: Arkadaşlar Valorant'ta dusuk ayarlar GPU 48 derece, CPU 42 derece. Yuksek ayarlar GPU 56, CPU 45 derece sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam eve gidince bakayım bende sıcaklıklara kapıştırırız benim APU sistemle
Ramazanqwe dedi: Arkadaşlar Valorant'ta dusuk ayarlar GPU 48 derece, CPU 42 derece. Yuksek ayarlar GPU 56, CPU 45 derece sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam eve gidince bakayım bende sıcaklıklara kapıştırırız benim APU sistemle