F FurkandTR Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar ben Trine 2, 1 ve Sanctum 1'de bu sorunu yaşadım şu ana kadar, yardım eder misiniz lütfen? Hata: Oyun kesinlikle crackli değildir, kendim Steam'den aldım. Lütfen Yardım Edin. Galiba Ekran Kartından Ama bir çözümü var mıdır?
Arkadaşlar ben Trine 2, 1 ve Sanctum 1'de bu sorunu yaşadım şu ana kadar, yardım eder misiniz lütfen? Hata: Oyun kesinlikle crackli değildir, kendim Steam'den aldım. Lütfen Yardım Edin. Galiba Ekran Kartından Ama bir çözümü var mıdır?
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #2 Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin ve diğer sürücüleri de öyle. Artı 0 Eksi
KS KS F FurkandTR Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #4 Ben güncelllemeyi 10 kez denemişimdir ama yapamadım bir türlü galiba bu en güncel sürümü Ekran Kartı : radeon x1300 x1550 series (microsoft corporation wddm) Artı 0 Eksi
Ben güncelllemeyi 10 kez denemişimdir ama yapamadım bir türlü galiba bu en güncel sürümü Ekran Kartı : radeon x1300 x1550 series (microsoft corporation wddm)