B baspinar2016 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #51 Beratu77 dedi: ee bakim herobrine benim eski dostumda @baspinar2016 @baspinar2016 herobrine beni tanır bende onu tanıırm Genişletmek için tıkla... gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım bida gel ayar tamam baspinar2016 dedi: gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım Genişletmek için tıkla... yokohosa dedi: İsminde 2016 var 8 yaşında galiba. Genişletmek için tıkla... o kardeşimin yaşı @pidee gelsene bi hemen gel sürüm 1.21.1 ipyagizbaspinar.falixsrv.mehemen gel ne istiyosan yapcam Son düzenleme: 28 Ekim 2024
Beratu77 dedi: ee bakim herobrine benim eski dostumda @baspinar2016 @baspinar2016 herobrine beni tanır bende onu tanıırm Genişletmek için tıkla... gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım bida gel ayar tamam baspinar2016 dedi: gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım Genişletmek için tıkla... yokohosa dedi: İsminde 2016 var 8 yaşında galiba. Genişletmek için tıkla... o kardeşimin yaşı @pidee gelsene bi hemen gel sürüm 1.21.1 ipyagizbaspinar.falixsrv.mehemen gel ne istiyosan yapcam
yokohosa Decipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.695 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram 500 gb ssd Samsung odyssey g4 cloud 3 dareu a950 pro 1k hz spirit of aim blue hybrid Mchose ace 60 pro Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #52 baspinar2016 dedi: Gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım. Bir daha gel ayar tamam. O kardeşimin yaşı. @pidee gelsene bir hemen gel sürüm 1.21.1 IPyagizbaspinar.falixsrv.mehemen gel. Ne istiyorsan yapacağım. Genişletmek için tıkla... Reis okumadım da herobrine çakma sanki.
baspinar2016 dedi: Gel server ayarı yaptı enable_command_block ayarı disabled di enabled yaptım. Bir daha gel ayar tamam. O kardeşimin yaşı. @pidee gelsene bir hemen gel sürüm 1.21.1 IPyagizbaspinar.falixsrv.mehemen gel. Ne istiyorsan yapacağım. Genişletmek için tıkla... Reis okumadım da herobrine çakma sanki.
B baspinar2016 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #53 yok bide üstüne yıldırım atmak için komut yapçaktık onun için atmıştım yokohosa dedi: Reis okumadım da herobrine çakma sanki. Genişletmek için tıkla... gel bak ip:yagizbaspinar.falixsrv.me sürüm:1.21.1 şu anda açığım koş gel @yokohosa hemen gel hemen java edition yokohosa dedi: Reis okumadım da herobrine çakma sanki. Genişletmek için tıkla... hadi gel bekliyom FehmiDogru.js dedi: Yemin ederim uzun zamandır bu konuyu okurken güldüğüm kadar gülmemişimdir. Genişletmek için tıkla... @FehmiDogru.js hemen gel İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm: 1.21.1 pidee dedi: Ses görüntü canlı yayına gidecektir. Genişletmek için tıkla... abi hemen gel hemen herobrine kaçıyo FozyMen dedi: Atın hocam merakla bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... çoktan attım hemen bak ip : yagizbaspinar.falixsrv.me sürüm:1.21.1 Son düzenleme: 28 Ekim 2024
yok bide üstüne yıldırım atmak için komut yapçaktık onun için atmıştım yokohosa dedi: Reis okumadım da herobrine çakma sanki. Genişletmek için tıkla... gel bak ip:yagizbaspinar.falixsrv.me sürüm:1.21.1 şu anda açığım koş gel @yokohosa hemen gel hemen java edition yokohosa dedi: Reis okumadım da herobrine çakma sanki. Genişletmek için tıkla... hadi gel bekliyom FehmiDogru.js dedi: Yemin ederim uzun zamandır bu konuyu okurken güldüğüm kadar gülmemişimdir. Genişletmek için tıkla... @FehmiDogru.js hemen gel İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm: 1.21.1 pidee dedi: Ses görüntü canlı yayına gidecektir. Genişletmek için tıkla... abi hemen gel hemen herobrine kaçıyo FozyMen dedi: Atın hocam merakla bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... çoktan attım hemen bak ip : yagizbaspinar.falixsrv.me sürüm:1.21.1
yokohosa Decipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.695 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram 500 gb ssd Samsung odyssey g4 cloud 3 dareu a950 pro 1k hz spirit of aim blue hybrid Mchose ace 60 pro Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #54 baspinar2016 dedi: Yok bir de üstüne yıldırım atmak için komut yapçaktık onun için atmıştım. Gel bak. İp:yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm:1.21.1 Şu anda açığım koş gel. @yokohosa hemen gel hemen Java Edition. Hadi gel bekliyorum. @FehmiDogru.js hemen gel. İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm: 1.21.1 Abi hemen gel hemen herobrine kaçıyor. Çoktan attım hemen bak. İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm:1.21.1 Genişletmek için tıkla... Neden art arda aynı şeyi yazıyorsun uğraşma kimse inanmaz ya.
baspinar2016 dedi: Yok bir de üstüne yıldırım atmak için komut yapçaktık onun için atmıştım. Gel bak. İp:yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm:1.21.1 Şu anda açığım koş gel. @yokohosa hemen gel hemen Java Edition. Hadi gel bekliyorum. @FehmiDogru.js hemen gel. İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm: 1.21.1 Abi hemen gel hemen herobrine kaçıyor. Çoktan attım hemen bak. İp: yagizbaspinar.falixsrv.me Sürüm:1.21.1 Genişletmek için tıkla... Neden art arda aynı şeyi yazıyorsun uğraşma kimse inanmaz ya.
B Beratu77 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #55 @baspinar2016 günaydın acaba Instagram gibi ya da başka hesabın var mı millet burada çok rahatsız olyo biz aramızda konuşak.
@baspinar2016 günaydın acaba Instagram gibi ya da başka hesabın var mı millet burada çok rahatsız olyo biz aramızda konuşak.
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.717 Makaleler 2 Çözümler 10 29 Ekim 2024 #56 Süper değşet herobrine fotoğraf indir.
B baspinar2016 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #57 Beratu77 dedi: @baspinar2016 günaydın acaba Instagram gibi ya da başka hesabın var mı millet burada çok rahatsız olyo biz aramızda konuşak. Genişletmek için tıkla... whatsapp var ınstegram açıyom şimdi 739192 dedi: Süper değşet herobrine fotoğraf indir. Genişletmek için tıkla... bu arada sende mc java edition varsa söyle herobirne benim eski arkım çağırırım server açıp sende bakarsın (ciddi) Son düzenleme: 29 Ekim 2024
Beratu77 dedi: @baspinar2016 günaydın acaba Instagram gibi ya da başka hesabın var mı millet burada çok rahatsız olyo biz aramızda konuşak. Genişletmek için tıkla... whatsapp var ınstegram açıyom şimdi 739192 dedi: Süper değşet herobrine fotoğraf indir. Genişletmek için tıkla... bu arada sende mc java edition varsa söyle herobirne benim eski arkım çağırırım server açıp sende bakarsın (ciddi)
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #58 Ne garip bir konu oldu burası ya nasıl bir tarikata düştüm ben.
B baspinar2016 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #59 FozyMen dedi: Ne garip bir konu oldu burası ya nasıl bir tarikata düştüm ben. Genişletmek için tıkla... MC Java Edition'un varsa gel bak haber vereceğim server bilgilerini haberle birlikte vereceğim.
FozyMen dedi: Ne garip bir konu oldu burası ya nasıl bir tarikata düştüm ben. Genişletmek için tıkla... MC Java Edition'un varsa gel bak haber vereceğim server bilgilerini haberle birlikte vereceğim.
B Beratu77 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #60 baspinar2016 dedi: whatsapp var ınstegram açıyom şimdi bu arada sende mc java edition varsa söyle herobirne benim eski arkım çağırırım server açıp sende bakarsın (ciddi) Genişletmek için tıkla... İnstagram ad söyle
baspinar2016 dedi: whatsapp var ınstegram açıyom şimdi bu arada sende mc java edition varsa söyle herobirne benim eski arkım çağırırım server açıp sende bakarsın (ciddi) Genişletmek için tıkla... İnstagram ad söyle