imfrezzyguys Kilopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 347 5 Ocak 2021 #11 Dümdüz dedi: Birdahakine değiştirdiğin dosyaların yedeğini almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmedim sorun orada üstadım. Bu bat dosyalarının düzenlenmiş halidir. Dosya Ekleri 1212.png 27,5 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Dümdüz dedi: Birdahakine değiştirdiğin dosyaların yedeğini almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmedim sorun orada üstadım. Bu bat dosyalarının düzenlenmiş halidir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ocak 2021 #12 imfrezzyguys dedi: Bu dosyaları size ulaştırsam zararları var mıdır bilgilendirebilir misiniz? Birde bu dll ve ocx dosyalarının temiz halini bulmamız mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... O şekilde mümkün değil. O dosyalar öyle işlemiyor. imfrezzyguys dedi: Bu bat dosyalarının düzenlenmiş halidir. Genişletmek için tıkla... Bu resimdekiler mi sadece vardı yanında içinde yazan dosyalar yoksa sorun olmaz.
imfrezzyguys dedi: Bu dosyaları size ulaştırsam zararları var mıdır bilgilendirebilir misiniz? Birde bu dll ve ocx dosyalarının temiz halini bulmamız mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... O şekilde mümkün değil. O dosyalar öyle işlemiyor. imfrezzyguys dedi: Bu bat dosyalarının düzenlenmiş halidir. Genişletmek için tıkla... Bu resimdekiler mi sadece vardı yanında içinde yazan dosyalar yoksa sorun olmaz.
imfrezzyguys Kilopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 347 5 Ocak 2021 #13 Murat5038 dedi: O şekilde mümkün değil. O dosyalar öyle işlemiyor. Bu resimdekiler mi sadece vardı yanında içinde yazan dosyalar yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyalar system32 ve SysWOW64 klasörleri içerisine atılıp bat dosyasından çalışıtırılmış
Murat5038 dedi: O şekilde mümkün değil. O dosyalar öyle işlemiyor. Bu resimdekiler mi sadece vardı yanında içinde yazan dosyalar yoksa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyalar system32 ve SysWOW64 klasörleri içerisine atılıp bat dosyasından çalışıtırılmış
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ocak 2021 #14 imfrezzyguys dedi: içerisine atılıp Genişletmek için tıkla... Atılan dosya varsa dediğim gibi zararlıda olabilir zararsızda. AV kullanın.
imfrezzyguys dedi: içerisine atılıp Genişletmek için tıkla... Atılan dosya varsa dediğim gibi zararlıda olabilir zararsızda. AV kullanın.
imfrezzyguys Kilopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 347 5 Ocak 2021 #15 Murat5038 dedi: Atılan dosya varsa dediğim gibi zararlıda olabilir zararsızda. AV kullanın. Genişletmek için tıkla... Hijackthis, Malwarebytes, KIS2021 kurup tarattırdım herhangi bir şey yok gözüküyor. @Murat5038
Murat5038 dedi: Atılan dosya varsa dediğim gibi zararlıda olabilir zararsızda. AV kullanın. Genişletmek için tıkla... Hijackthis, Malwarebytes, KIS2021 kurup tarattırdım herhangi bir şey yok gözüküyor. @Murat5038