Oyunda i7 9700K 79 derece olması normal mi?

sinankytrn

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimi yaklaşık 8 ay önce topladım.CoD Warzone'da Full High ayarlarda sıcaklık değerleri yüklediğim fotoğraftaki gibi. Daha önce ısı bu şekilde miydi bilmiyorum. Fakat bana biraz yüksek gibi geldi. Sıvı soğutma Dark aquaforce W120 sistemim var. Geçenlerde fön makinesi ile temizleme gerçekleştim. Sanırım fanların dönmemesi gerekiyormuş temizlerken fakat acemiliğime geldi işlemci fanını fön makinesi ile biraz döndürdüm kuruntu oldu içimde. Sizce bu sıcaklık değeri benim temizlemem sonrası mı bu şekilde oldu? Isı normal mi? Bu arada kasam Dark N10 Advanced 5x12cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazcık daha aşağıda CPU temperature diye geçiyor genellikle o sıcaklık değeri doğru oluyor.

Evet şimdi gördüm birazdan sonuçu atacağım buraya.
Birazcık daha aşağıda CPU temperature diye geçiyor genellikle o sıcaklık değeri doğru oluyor.

Sanırım sonuç aynı
Sen sadece CPU1'i açmışsın CPU'nun direkt kendisini açsana öyle görelim.

Son düzenleme:
Kasan havasız bir ortamda mı acaba? Benim daha önce masa altındaydı. Üste aldığımda değişmişti sıcaklık değerleri.

Bence 90'a kadar sıkıntı olmaz eğer 90 dereceyi geçiyorsa anormallik vardır.

Kasan havasız bir ortamda mı acaba? Benim daha önce masa altındaydı. Üste aldığımda değişmişti sıcaklık değerleri.

Merhaba, hayır çok ferah bir durumda kasa. Aslına bakarsanız kasanın önü bildiğin soğuk üflüyor üstüde soğuk üflüyor ama çözemedim

Öbür oyunlarda sıcaklıklar nasıl ? belki bu oyun için ısı değerleri böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…