Oyunda IP adresini paylaşan kişi ne yapabilir?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda denk geldim. Elemanın biri benim IP adresini tak diye Chat'e attı. Baktım IP adresi de aynı. Modem kapat aç yaptım resetleme de yaptım ancak değişmedi. IP adresimi bilen birisi ne yapabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle aynı ip sahip belki de binlerce kullanıcı var CGNAT dediğimiz olay, statik ip değilse için rahat olsun.
statik ip olup olmadığını nerden öğrenebilirim. çoğu forumda modem kapatma veya resetleme ile değişmiyorsa statik diyor. Ve ben modem reslesemde kapat aç yapsamda değişmedi

Arkadaşlar oyunda denk geldim. Elemanın biri benim IP adresini tak diye Chat'e attı. Baktım IP adresi de aynı. Modem kapat aç yaptım resetleme de yaptım ancak değişmedi. IP adresimi bilen birisi ne yapabilir?
Hangi oyun? Merak ettim

Hangi oyun? Merak ettim
Yıllar sonra giriyim bakıyım dediğim lanet oyun Woflteam
Zaten oyunda bi ton hile var. Nası bi hile yapmışsalar oyundan atma odadan atma gibi.Oyuna giriş yaparken kullandığım kullanıcı adını falan da attı
Ama ip'ye ilk kez denk geldim. Arkadaş statik ip değil ise rahat ol yazmış ancak sanırım statik ip .

Son düzenleme:
Statik ip aylık veya yıllık bir ücret verince alınabiliyor, modemi kapatıp bir süre bekleyin değişmesi lazım. İçiniz rahat etmiyorsa ISS arayıp güncelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…