Oyunda kitleniyor ve reset atmadan geçmiyor

tossunpasaa

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Uçak Bakım Teknisyeni/Mühendisi
Selamlar. Her oyunda olmasa da şu ana kadar 3 oyunda fark ettim. Rust, PUBG, CoD Warzone oyunlarında rastgele bir zamanda PC donuyor. Görev yöneticisi açılmıyor. Ses yok mouse hareketi yok. Kısaca hiçbir tepki yok. RAM alacaktım zaten bu bahaneyle RAM aldım ama yine faydası olmadı. RAM 16 GB. Önceki 8 GB ile tıpatıp aynısını aldım model koduna bakarak. Geçen hafta bu sorundan dolayı format attım Win 10 son sürüm yükledim @Recep Baltaş abimin konusundaki orijinal Windows 10 2004 sürümünü. Kitlendiği andaki çektiğim resmi de yüklüyorum. Sıcaklık ve kullanım yüzdeleri normal gibi geldi bana.

WhatsApp Image 2020-05-02 at 23.36.26.jpeg

Sistemim:
  • Anakart: MSI B450 GAMING Plus
  • İşlemci: Ryzen 2600X
  • Ekran kartı: MSI GTX 1660 Ti Gaming X
  • RAM: Corsair LPX 16 GB CL 16 3000 MHz
  • SSD: 256 GB
SSD 15 GB boş alan var. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı geçen sene inventustan Unlost X modeli almıştım. Güç kaynağı FSP 600W 80+ Güç Kaynağı
BIOS aldığımda güncellemedim. MSI sitesinde güncelleme var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Oyunları daha önceden sorunsuz oynuyordum. Yılbaşından itibaren bu sorun var yaklaşık olarak.
Dediğiniz RAM testini başlatıyorum şimdi bu yorumdan sonra. Teşekkür ederim bu arada.

BIOS güncelleme rehberimiz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Sonrasında ekran kartı sürücüsünü de güncelle.
  • Ekran kartında overclock varsa kaldır.
  • Yoksa, MSI Gaming App kur ve kartını, frekansların en düşük olduğu moda al. Silent olabilir.
  • Sorun yine çözülmez ise Afterburner ile GPU frekansını 100 MHz kıs.
  • Yine devam ederse başka bir kartla dene.
  • Başka kartla sorun olmaz ise sorun muhtemelen ekran kartında, garantiye gönder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı