samo1903 Hectopat Katılım 1 Haziran 2012 Mesajlar 155 Çözümler 1 9 Aralık 2012 #11 Recep Baltaş dedi: ASUS vermezler. kartın garantiye gider. tamir olacaksa tamir ederler, tamir olmuyorsa yenisini yollarlar sana. Genişletmek için tıkla... Zaten bu Sapprine ekran kartların hepsinde aynı problem yok mu ?
Recep Baltaş dedi: ASUS vermezler. kartın garantiye gider. tamir olacaksa tamir ederler, tamir olmuyorsa yenisini yollarlar sana. Genişletmek için tıkla... Zaten bu Sapprine ekran kartların hepsinde aynı problem yok mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Aralık 2012 #12 Öyle bir şey olsa Sapphire kartları piyasadan toplatırdı. Bazı model ve serilerde var demek. Şansına...
Öyle bir şey olsa Sapphire kartları piyasadan toplatırdı. Bazı model ve serilerde var demek. Şansına...
samo1903 Hectopat Katılım 1 Haziran 2012 Mesajlar 155 Çözümler 1 9 Aralık 2012 #13 Recep Baltaş dedi: Öyle bir şey olsa Sapphire kartları piyasadan toplatırdı. Bazı model ve serilerde var demek. Şansına... Genişletmek için tıkla... Ya Recep abi bende şanş yok zaten ya. Harddisk aldım bozuk çıktı, şimdi de bilgisayar aldım, ekran kartı arızalı cıktı..
Recep Baltaş dedi: Öyle bir şey olsa Sapphire kartları piyasadan toplatırdı. Bazı model ve serilerde var demek. Şansına... Genişletmek için tıkla... Ya Recep abi bende şanş yok zaten ya. Harddisk aldım bozuk çıktı, şimdi de bilgisayar aldım, ekran kartı arızalı cıktı..
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Aralık 2012 #14 Sen buna şanssızlık mı diyorsun Hayat hikayemi anlatmayacağım
samo1903 Hectopat Katılım 1 Haziran 2012 Mesajlar 155 Çözümler 1 9 Aralık 2012 #15 Recep Baltaş dedi: Sen buna şanssızlık mı diyorsun Hayat hikayemi anlatmayacağım Genişletmek için tıkla... Konu açarsan Okurum Kartım geldi yenisini yollamışlar. Şu an test ettim sorunsuz çalışmakta.
Recep Baltaş dedi: Sen buna şanssızlık mı diyorsun Hayat hikayemi anlatmayacağım Genişletmek için tıkla... Konu açarsan Okurum Kartım geldi yenisini yollamışlar. Şu an test ettim sorunsuz çalışmakta.